Αυτή η πρόταση γάμου θα σας κάνει να λιώσετε!

Έχουμε δει προτάσεις γάμου και προτάσεις γάμου. Τη μια ο μέλλον γαμπρός να φτιάχνει ολόκληρο video clip για χάρη της μέλλουσας νύφης και την άλλη να επιστρατεύουν ακόμη και πιγκουίνο για να δώσει το μονόπετρο στο κορίτσι των ονείρων τους. Αυτό όμως, ομολογουμένως ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Πρόκειται για τον πιο γλυκό και πιο τρυφερό τρόπο, που θα μπορούσε ένας άνδρας να κάνει πρόταση γάμου στην γυναίκα που του χάρισε το πρώτο του παιδί.

Αυτή η πρόταση γάμου θα σας κάνει να λιώσετε!

Ο Πόντι Κέλεχερ θέλοντας η πρόταση γάμου που θα έκανε στην αρραβωνιαστικιά του Λίσα να είναι μοναδική, επιστράτευσε για βοηθό τον νεογέννητο γιο τους. Του φόρεσε ένα φορμάκι που έγραφε, «Θα παντρευτείς τον μπαμπά μου»; και ξάφνιασε ευχάριστα την μανούλα του παιδιού του, την στιγμή που περίμενε να της τον φέρουν οι μαίες για να τον θηλάσει.

Όπως ήταν φυσικό η Λίσα δέχτηκε. Μάλιστα πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζοντας, «Τι απίστευτη μέρα και αυτή;Γέννησα ένα όμορφο αγόρι τον Κόναν Πάτρικ Κέλεχερ και το καλύτερο από όλα ο Πόντι μου έκανε πρόταση γάμου την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Νιώθω ευλογημένη».

Δείτε την φωτογραφία του μικρού Κόναν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved