Μπορώ να πάω κατασκήνωση με το μωρό μου;

Σας αρέσει η κατασκήνωση και σίγουρα θα αναρωτιέστε αν τώρα που αποκτήσατε μωράκι θα μπορέσετε να πάτε.

Μπορώ να πάω κατασκήνωση με το μωρό μου;

Υπάρχουν τρόποι να πάρετε μαζί σας το μικρό σας απλά θα πρέπει να φροντίσετε για κάποια πράγματα. Αφού λοιπόν συμβουλευτείτε τον παιδίατρο μπορείτε να κλείσετε θέση σε ένα οργανωμένο κάμπινγκ για να είστε πιο σίγουρες.

Κρατήστε το παιδί σας αναπαυτικά στο κάμπινγκ

Για να είναι πετυχημένες οι διακοπές σας καλό θα ήταν να πάρετε μαζί πράγματα που θα το κρατούν άνετο. Αρκετές αλλαξιές σε ρούχα γιατί δεν θα μπορείτε να πλένετε με την ίδια άνεση τα πράγματα που φοράει, κυρίως τα ζιπουνάκια. Πολλά μωρομάντηλα για να το κρατάτε καθαρό. Επίσης μπορείτε να έχετε μαζί την μπανιέρα του αν είναι εύκολη στο κουβάλημα. Στα ρούχα που θα πάρετε να έχετε και κάτι πιο χοντρό, για την περίπτωση που κάποια στιγμή κάνει λίγο παραπάνω κρύο. Επίσης κουβερτούλες για να το σκεπάζετε εάν χρειαστεί.

Να το κρατάτε ασφαλές

Ένας από τους κανόνες για να πάτε για κάμπινγκ με ένα μωρό είναι να υπάρχει κοντά κάποιο κέντρο υγείας. Πέρα από τα φάρμακα που θα έχετε μαζί θα πρέπει για ώρα ανάγκης να έχετε αυτή την επιλογή. Φυσικά φροντίστε να το προστατεύετε από κουνούπια και άλλα έντομα με ειδικές κρέμες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved