Πώς το έκανε; Γέννησε πριν 10 μέρες και έχει αυτό το σώμα! (εικόνα)

Κάποιες γυναίκες είναι προικισμένες από τη φύση τους. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγήσει κανείς, την άψογη σιλουέτα τους μετά τον τοκετό.

Πώς το έκανε; Γέννησε πριν 10 μέρες και έχει αυτό το σώμα! (εικόνα)

Σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο η διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο 100%, καθώς υπάρχουν γυναίκες που όσο και να φάνε δεν βάζουν εύκολα κιλά.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η διάσημη μαμά της φωτογραφίας η οποία έφερε στον κόσμο το μωράκι της στις αρχές Μαίου, και πριν από λίγες ώρες έκανε την πρώτη της εμφάνιση μαζί του! Το διάσημο μοντέλο της φωτογραφίας που μετρά χιλιάδες εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου, έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι είναι μητέρα 4 παιδιών!

Η Ναταλία Βοντιάνοβα, η οποία στις 2 Μαίου, γέννησε το μικρό Μαξίμ, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και πριν από λίγες ώρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, μία φωτογραφία με το νεογέννητο πλασματάκι της την ώρα που το πάει βόλτα με το καρότσι! Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κανείς, η γυναίκα αυτή φαίνεται σαν να μην έχει γεννήσει ποτέ, καθώς το σώμα της παραμένει αδύνατο παρά τις πολλές γέννες!

Δείτε την!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved