Εδιωξαν μητέρα με το 11 εβδομάδων βρέφος της, από σινεμά επειδή η ταινία ήταν για άνω των 15!

Απίστευτο αλλά συνέβη στην Αγγλία! Μια μητέρα πήγε με την μόλις 11 εβδομάδων κορούλα της και μια φίλη της στο σινεμά για να δουν μια κωμωδία, αλλά την έδιωξαν λέγοντας της ότι η ταινία ήταν ακατάλληλη για το μωρό, μια και ήταν για άτομα άνω των 15!

Εδιωξαν μητέρα με το 11 εβδομάδων βρέφος της, από σινεμά επειδή η ταινία ήταν για άνω των 15!

Η Σαμ Ρος δεν μπορούσε να το πιστέψει! Είχαν αγοράσει κανονικά το εισιτήριο τους με την φίλη της, βολεύτηκαν στα καθίσματά τους και λίγο πριν αρχίσει η ταινία, ένας υπάλληλος του σινεμά ζήτησε από την 30χρονη μητέρα, να φύγει από το σινεμά, επειδή είχε το μωρό μαζί της. Η μητέρα εξήγησε ότι το μωρό δεν θα ενοχλούσε καθόλου γιατί ήδη είχε αποκοιμηθεί και ο ύπνος του θα κρατούσε τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η ταινία. Άλλωστε την συγκεκριμένη ώρα που πήγε, υπήρχαν μόνο 6 άτομα μέσα στην αίθουσα!

Οι υπεύθυνοι όμως του σινεμά αρνήθηκαν κατηγορηματικά, λέγοντας ότι ήταν λάθος από την πρώτη στιγμή που της πουλήθηκε το εισιτήριο, αφού είχε το μωρό μαζί της και η ταινία ήταν ακατάλληλη για την ηλικία του! Τα όρια ηλικίας σε μια ταινία ισχύουν και για τα βρέφη, της είπαν, και ας μην καταλαβαίνουν την ταινία ή κοιμούνται.

«Πραγματικά στενοχωρήθηκα και εξοργίστηκα πολύ» είπε η 30χρονη μητέρα. «Δεν έχω πολλές ευκαιρίες να βγαίνω και να βλέπω τις φίλες μου, λόγω της μικρής. Το σινεμά, μου φάνηκε καλή ιδέα να περάσουμε ένα απόγευμα με την φίλη μου έχοντας και το μωρό μαζί μας χωρίς να ενοχλεί».

Πάντως το σινεμά τους επέστρεψε με πολύ δυσκολία το αντίτιμο των εισιτηρίων!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved