Πόσο τρυφερό! Η διάσημη μαμά μας συστήνει το νεογέννητο μωράκι της! (εικόνες)

Γέννησε λίγο πριν το Πάσχα και από εκείνη την στιγμή και μετά πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Πόσο τρυφερό! Η διάσημη μαμά μας συστήνει το νεογέννητο μωράκι της! (εικόνες)

Αν και πετυχημένη στη δουλειά της, αυτό που ήθελε πάντα είναι να βρει έναν σύντροφο και να κάνει μαζί του παιδιά. Και τα κατάφερε. Στα 31 της χρόνια έχει ήδη δύο παιδιά, μία τρίχρονη κόρη κι ένα νεογέννητο αγοράκι.

Η διάσημη μαμά, ανέβασε πριν από λίγες ημέρες διάφορες φωτογραφίες πολύ τρυφερές μαζί με τα παιδιά της, ενώ για πρώτη φορά έδειξε το μικρό της πρίγκιπα που είναι ημερών. Οι πόζες τους, βέβαια, όπως θα δείτε παρακάτω έκλεψαν την παράσταση.

Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κι όπως ήταν φυσικό «έλιωσε» όλη η διαδικτυακή της παρέα. Η Melissa Rycroft, σε μία από αυτές κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγοράκι της, ενώ σε κάποιες άλλες η μεγάλη του αδελφούλα το χαϊδεύει και φωτογραφίζεται πλάι του.

Η διαγωνιζόμενη του Dancing With The Stars, δεν μπορεί να συγκρατήσει την ευτυχία της και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, μοιράστηκε το φωτογραφικό άλμπουμ των παιδιών της με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι φυσικά έσπευσαν να γράψουν το σχόλιό τους για τις μοναδικές αυτές φωτογραφίες.

Δείτε τις:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved