Στεγνή πάνα για έναν ήρεμο ύπνο και μία χαρούμενη ημέρα!

Το μωράκι μας από τη στιγμή που γεννιέται και για τα δύο τρία πρώτα χρόνια της ζωής του, φοράει πάνες.

Στεγνή πάνα για έναν ήρεμο ύπνο και μία χαρούμενη ημέρα!

Είναι το δικό του εσώρουχο. Και τι πιο σημαντικό, από το να μένει πάντα στεγνό και καθαρό. Μας εξασφαλίζει εκτός από την υγιεινή του, την ηρεμία του αλλά και την ελευθερία κινήσεών του.

Και η αλήθεια είναι πως αν υπολογίσουμε ότι τα πρώτα χρόνια της ζωής του, θα χρησιμοποιήσει περί τις 4.500 πάνες το κόστος δεν είναι και λίγο!

Η Libero πάντα δίπλα στα μωρά αλλά και στις μανούλες, σκεπτόμενη το μεγάλο κόστος, μας προσφέρει τις αγαπημένες μας βρεφικές πάνες σε νέα μειωμένη τιμή πακέτου Value Pack μόνο με €13,99.

Η Libero έχοντας την φθηνότερη τιμή πάνας ανά τεμάχιο τα τελευταία 3 χρόνια, δεν εφησυχάζει και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια, προσφέροντας συνεχώς καινοτομίες στα προϊόντα της και πάντα ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι για αυτή την χρονιά, προσφέρει νέες τιμές πακέτων με τα πρώτα πακέτα που αφορούν την Value Pack συσκευασία να είναι ήδη στα ράφια.

Ταυτόχρονα οι άνθρωποι της Libero, είναι πάντα δίπλα στα μωρά μας προσπαθώντας να τους προσφέρουν ότι καλύτερο! Πως γίνεται αυτό;

Ο πυρήνας SAP της πάνας έγινε λεπτότερος και πιο εύκαμπτος προσφέροντας άνεση στις κινήσεις του μωρού χωρίς όμως να μειώνεται καθόλου η απορροφητικότητα. Τα νέα ελαστικά που αγκαλιάζουν τα ποδαράκια του μωρού γίνονται μαλακότερα επιτρέποντας περισσότερη άνεση στις κινήσεις του καθώς αναπτύσσεται και εξασφαλίζουν αποτελεσματικότερη προστασία. Επιπλέον, η νέα τεχνική επικόλλησης της πάνας δημιουργεί μεγαλύτερη απαλότητα στο εξωτερικό υλικό της ώστε το μωρό να την αισθάνεται σαν εσώρουχο που το ακολουθεί στη ζωηρή του καθημερινότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμές αγάπης επισκεφθείτε το www.LoveEveryMoment.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved