Αυτό το γενναίο μωράκι έκανε εγχείρηση καρδιάς σε ηλικία 2 εβδομάδων και τα κατάφερε! (εικόνες)

Η μικρή Σανέλ είχε πολύ λίγες πιθανότητες να τα καταφέρει μετά την γέννησή της και οι γιατροί συμβούλευαν συνεχώς τους γονείς να τερματίσουν την εγκυμοσύνη.

Αυτό το γενναίο μωράκι έκανε εγχείρηση καρδιάς σε ηλικία 2 εβδομάδων και τα κατάφερε! (εικόνες)

Το ζευγάρι αρνήθηκε όταν μετά από έναν υπέρηχο είδαν την μικρούλα τους με σηκωμένο τον αντίχειρά της σαν να λέει «εδώ είμαι και είναι όλα καλά»!

Η μικρή τελικά γεννήθηκε με καισαρική τομή. Σχεδόν αμέσως μετά την γέννα, οι γιατροί της τοποθέτησαν στην καρδιά ένα στεφανιαίο stent για να μπορέσει να κρατηθεί στην ζωή μέχρι να γίνει το πρώτο χειρουργείο καθώς γεννήθηκε με μια πάθηση που ονομάζεται υποπλαστική και μόνο η μισή καρδιά της χτυπάει. Η μικρή, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, μέχρι το επόμενο χειρουργείο, μόλις μία εβδομάδα μετά.

Η Σανέλ πάλεψε και άντεξε τη επτάωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σε ηλικία μόλις 2 εβδομάδων. Αν και είχε λίγες πιθανότητες να ζήσει, τα κατάφερε και πάλι με αποτέλεσμα να γίνει το μικρότερο άτομο στο Ηνωμένο Βασίλειο που έκανε εγχείρηση καρδιάς.

Η Σανέλ θα χρειαστεί άλλες δύο εγχειρήσεις ενώ κατά την εφηβεία θα πρέπει να κάνει και μεταμόσχευση για να μπορέσει να γίνει καλά.

Οι γονείς της δήλωσαν πως δεν θα μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν να τερματίσουν την ζωή της μικρής τους Σανέλ και σύντομα περιμένουν να την πάρουν σπίτι για να την γνωρίσουν στα δυο αδέλφια της.

Δείτε τις εικόνες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved