Δημοσκόπηση: Το κλάμα ενός μωρού οδηγεί σε… διαζύγιο!

Τα διαζύγια αυξάνονται το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερο. Η κρίση βλέπετε έφερε κι έντονες διαμάχες μεταξύ των ζευγαριών.

Δημοσκόπηση: Το κλάμα ενός μωρού οδηγεί σε… διαζύγιο!

Οι πιο συχνοί λόγοι που βάζουν τέλος στο γάμο τους είναι η παρουσία ενός τρίτου προσώπου αλλά και η ασυμφωνία χαρακτήρων.

Μία βρετανική δημοσκόπηση όμως έφερε στην επιφάνεια ακόμη ένα λόγο διαζυγίου, που πραγματικά μας άφησε άφωνους! Ποιος είναι αυτός; Το κλάμα ενός μωρού! Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, όμως είναι αληθινό. Τα συνεχή ξενύχτια από το κλάμα με αποτέλεσμα τη διαταραχή ύπνου, οδηγούν σε οριστικό χωρισμό!

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 30% των ερωτηθέντων (ένα ποσοστό αρκετά υψηλό) απέδωσε το διαζύγιο στα ξενύχτια για το λόγο αυτό και τον ελάχιστο ύπνο! Το 11% δήλωσε ότι έκλεινε την πόρτα του δωματίου για να αναλάβει η/ο σύντροφος το μωρό και το 9% άνοιγε τηλεόραση!

Οι διαταραχές του ύπνου που προέρχονταν από το κλάμα του μωρού, εγκυμονούσαν κι άλλους κινδύνους. Ένας στους 20 ανέφερε ότι κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved