Αγγελική Ηλιάδη: Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης και το υπερηχογράφημα! (εικόνα)

Μετά τις φήμες ήρθε κι η επιβεβαίωση! Η Αγγελική Ηλιάδη είναι έγκυος στο δεύτερο μωράκι της και μοιράζεται μία από τις σημαντικές της ζωής της με όλους εμάς.

Αγγελική Ηλιάδη: Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης και το υπερηχογράφημα! (εικόνα)

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, πριν από λίγες ώρες το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού που περιμένει, βάζοντας τέλος στις φήμες! Η ίδια μάλιστα κάτω από τη τρυφερή φωτογραφία, έγραψε το εξής:

«Δόξα το Θεό είμαστε μια χαρά και μεγαλώνουμε!!! Η σημερινή μας επίσκεψη στην γιατρό ήταν απολαυστική με τον μικρό Μπάμπη να ρωτάει τα πάντα για το αδερφάκι του, γεμάτος ενθουσιασμό και ανυπομονησία!!! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς... Ευτυχία... χαρά... ευλογία... Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να ζήσω το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής δεύτερη φορά!!! Και με όλη μου την ψυχή ευχαριστώ όλους εσάς για τις πολύτιμες ευχές σας... Πραγματικά με συγκινείτε!!!», ήταν το συγκινητικό μήνυμά της.

Η μέλλουσα μανούλα διανύει από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της κι ανυπομονεί πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της! Δείτε τη φωτογραφία με τον υπέρηχο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved