Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω παρακαλέσει να μη μας φωτογραφίζουν με το μωρό»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω παρακαλέσει να μη μας φωτογραφίζουν με το μωρό»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό του γιου της, για την επιθυμία της να μην βγάλει προς τα έξω τη ζωή του, αλλά και για την σχέση που έχει με τον άντρα της.

«Νιώθω ευθύνη γι' αυτό το όμορφο πλασματάκι που μου έκανε την τιμή να είμαι η μητέρα του. Στην αρχή μου φαινόταν βουνό, όπως εξάλλου και σε κάθε νέα μητέρα. Αλλά στην πράξη είδα ότι όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει βοήθεια και υποστήριξη. Ευτυχώς για μένα, υπάρχει η αμέριστη, συνεχής στήριξη από τον Παναγιώτη, καθώς και από τη μητέρα μου και τη μητέρα του», εξομολογήθηκε στο περιοδικό Close up.

Μπορεί το χρονικό διάστημα της γνωριμίας της με τον Παναγιώτη Πιλαφά να ήταν μικρό, η μεταξύ τους αγάπη όμως τους οδήγησε στο να δημιουργήσουν οικογένεια.

«Η αγάπη προκύπτει και αυτή σε οδηγεί στις επιλογές σου. Φυσικά, αγαπώ πολύ τα παιδιά και ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω δικά μου, πόσο μάλλον που το μωρό μας είναι καρπός της αγάπης και της συντροφικότητας που μας δένει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν παρέλειψε να πει τη γνώμη της και για τα ζευγάρια που προβάλλουν την οικογενειακή τους ζωή, βγαίνοντας φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

«Καθένας πράττει όπως νιώθει, αρκεί αυτό να είναι δική του επιλογή. Ποτέ δε θέλησα να μπλέξω το προσωπικό με το επαγγελματικό και, όποτε αυτό γινόταν, κόντρα στη θέλησή μου, με στενοχωρούσε πολύ. Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε άνθρωπο να δικαιούται να διαφυλάττει τα προσωπικά δεδομένα του, πόσο μάλλον όταν αφορά σ' ένα παιδί, που έχει ανάγκη απόλυτης προστασίας. Έχω και άλλες φορές παρακαλέσει να μη μας φωτογραφίζουν με το μωρό», είπε η δημοφιλής ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved