Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει!

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, ανυπομονούν να γεννηθεί το μωρό τους και να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους, αφού το δεύτερο παιδί ήταν κάτι που το επιθυμούσαν πολύ.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, αποκάλυψε μέσω του blog της, στο fthis.gr, το φύλο του δεύτερου μωρού της με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

Με τίτλο «Μία μικρή πριγκίπισσα δεν είναι ποτέ αρκετή», η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε ότι η μικρή Νάγια θα αποκτήσει αδελφούλα σε λίγο καιρό!

«Αυτό φαίνεται ότι αποφάσισε ο Θεός και μας ευλόγησε με ένα ακόμα κοριτσάκι που θα έχουμε στην αγκαλιά μας σε μερικούς μήνες. Η Νάγια μας τον Ιούνιο θα αποκτήσει αδελφούλα κι εμείς είμαστε ανυπόμονοι και παντελώς ξετρελαμένοι.

Η αλήθεια είναι ότι πριν σιγουρευτούμε για το φύλο του μωρού μας, σκεπτόμουν τι θα ήθελα περισσότερο και δεν μπορούσα να αποφασίσω. Στο μυαλό μου συνωστίζονταν δεκάδες λόγοι που με έκαναν να θέλω στην οικογένεια μας ένα ακόμα κοριτσάκι και άλλοι τόσοι ένα αγοράκι.

Ένα ακόμα κορίτσι γιατί είναι πολύ όμορφο να μεγαλώνεις με ένα πλάσμα με το οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα από κούνιας- άλλωστε έτσι μεγάλωσα κι εγώ με την αδελφή μου τη Μαίρη με την οποία μας χωρίζουν μόλις δεκατρείς μήνες- κι ένα αγοράκι γιατί ήθελα να τιμήσω τον πεθερό μου που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια», έγραψε μεταξύ άλλων, η όμορφη παρουσιάστρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved