Σειρά θηλάστρων από την Philips AVENT

Η Philips AVENT είναι ξανά μαζί μας με τη νέα σειρά θηλάστρων, βοηθώντας τη μητέρα να προσφέρει το μητρικό γάλα και όλα τα οφέλη του στο μωρό της με άνεση και ασφάλεια.

Σειρά θηλάστρων από την Philips AVENT

Το μητρικό γάλα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα δώρα που μπορεί να δώσει η μητέρα στο μωρό της. Εάν υπάρξουν φορές που οι υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν το θηλασμό, τα θήλαστρα της Philips AVENT (χειροκίνητα και ηλεκτρικό) βοηθούν το βρέφος να μην στερείται τα οφέλη του μητρικού γάλακτος καθώς είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και σιγουριά κατά την εξαγωγή του.

Το καθημερινό στρες και οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, μπορούν να δημιουργήσουν δυσκολίες στην εξαγωγή του γάλακτος, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ποσότητά του.

Με τα νέα θήλαστρα της Philips AVENT η εξαγωγή γίνεται γρήγορα και διακριτικά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Μικρά στο μέγεθος και πλήρως φορητά, τα θήλαστρα Philips AVENT χάρη στο μαλακό μαξιλαράκι με 5 πέταλα που διαθέτουν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εν κινήσει. Παράλληλα, μπορεί να εξαχθεί το γάλα απευθείας σε μπιμπερό Philips AVENT ή κύπελλα VIA και να αποθηκευθεί στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.

Για τα θήλαστρα της Philips AVENT έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι αποτελεσματικότερα* ή εξίσου αποτελεσματικά** με τα θήλαστρα νοσοκομειακής κατηγορίας.

Τη νέα σειρά θηλάστρων της Philips AVENT μπορείτε να τη βρείτε σε όλα τα μεγάλα καταστήματα βρεφικών ειδών καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

*Το χειροκίνητο θήλαστρο κλινικά αποδεδειγμένα είναι ταχύτερο στην εξαγωγή όγκου γάλακτος σε χρονική περίοδο 20 λεπτών από ένα διπλό θήλαστρο νοσοκομειακής κατηγορίας όταν χρησιμοποιείται για διαδοχική άντληση σε μητέρες με πρόωρα βρέφη.

**το διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο κλινικά αποδεδειγμένα εξάγει παρόμοιες ποσότητες γάλακτος σε σύγκριση με το ηλεκτρονικό θήλαστρο νοσοκομειακής κατηγορίας κατά την καθημερινή χρήση σε περίοδο 10 ημερών σε μητέρες με πρόωρα βρέφη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved