Συγκλονιστικό: Η εγχείρηση που της «χάρισε» ένα μωρό της «στέρησε» τη ζωή της (εικόνες)

Όπως κάθε γυναίκα έτσι και η Τζοάν Σλέιτερ, ήθελε να αποκτήσει ένα μωράκι.

Συγκλονιστικό: Η εγχείρηση που της «χάρισε» ένα μωρό της «στέρησε» τη ζωή της (εικόνες)

Οι γιατροί όμως της είπαν ότι για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο που είχε, θα έπρεπε να χάσει αρκετά κιλά, μιας και θεωρούσαν ότι το βάρος της ήταν εκείνο που στεκόταν εμπόδιο για μία ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη.

Έτσι μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες και τρεις αποβολές, αποφάσισε να κάνει μία εγχείρηση για να χάσει γρήγορα κιλά. Έτσι κι έγινε. Η 38χρονη γυναίκα χειρουργήθηκε κι η εγχείρηση ήταν επιτυχής, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Λίγο καιρό αργότερα κατάφερε να μείνει έγκυος και να φέρει στον κόσμο την κορούλα της, Λίλι-Μέι. Βίωσε τη μητρότητα και ήταν κάτι που την έκανε να λάμπει από χαρά κι ευτυχία, μέχρι την ημέρα που όλα άλλαξαν.

Η Τζοάν προσβλήθηκε από μία θανατηφόρα λοίμωξη με αποτέλεσμα να πάθει εγκεφαλική βλάβη. Το μόνο που την κρατούσε στη ζωή ήταν η μηχανική υποστήριξη. Οι μέρες περνούσαν και η υγεία της δεν είχε καμία βελτίωση. Έτσι ο σύζυγός της και πατέρας της μονάκριβης κορούλας τους, πήρε την απόφαση να υπογράψει ώστε να την αποσυνδέσουν από το μηχάνημα.

Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει ότι η γυναίκα του, έχασε τη ζωή της, λόγω του χειρουργείου που έκανε για να χάσει τα κιλά, θεωρώντας ότι η λοίμωξη μπορεί να ήταν κι από αυτό. Στην μικρή του κορούλα μάλιστα, λέει ότι δεν έχει μαμά, εξαιτίας της εγχείρησης που την έφερε στη ζωή.

Δείτε μερικές από τις προσωπικές φωτογραφίες της οικογένειας:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved