Μητέρα γέννησε μόνη της στο σπίτι κατά την διάρκεια χιονοθύελλας! (εικόνες)

Η Μαράια Γκροβ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της σκεφτόταν πώς όταν θα ερχόταν η ώρα, θα ήθελε να γεννήσει στο σπίτι της. Δεν περίμενε όμως ότι αυτή η ώρα θα ερχόταν νωρίτερα από το προβλεπόμενο!

Μητέρα γέννησε μόνη της στο σπίτι κατά την διάρκεια χιονοθύελλας! (εικόνες)

Άρχισε να έχει συσπάσεις ξημερώματα και κάλεσε τη μαία της και την μητέρα της για να την βοηθήσουν. Το χιόνι όμως ήταν πολύ και κανείς δεν μπορούσε να φτάσει στο σπίτι της γυναίκας που ήταν ετοιμόγεννη. Αφού έσπασαν τα νερά της και κανείς δεν είχε φανεί, άρχισε να συνειδητοποιεί αυτό που την περίμενε: Θα γεννούσε μόνη της!

«Μόλις έσπασαν τα νερά κατάλαβα ότι θα έπρεπε να τα φέρω εις πέρας μόνη μου. Εγώ και το μωρό μου θα ήμασταν μια ομάδα. Μόλις γεννήθηκε άρχισε να κλαίει. Είχε ένα όμορφο ροζ χρώμα και αμέσως θέλησε να θηλάσει. Όλα έγιναν τόσο όμορφα που δε θα το φανταζόμουν πότε ότι θα ήταν έτσι!».

Το δωμάτιό της έγινε το δωμάτιο του τοκετού. Μητέρα και κόρη συνεργάστηκαν άψογα στον τοκετό. Μπορεί να μην ήταν αυτό που είχαν σχεδιάσει αλλά όπως λέει η ίδια «τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι αυτά που δεν σχεδιάζεις!».

Η γιαγιά της Μαράια άκουσε τη μικρή μέσα από το τηλέφωνο καθώς πήρε η Μαράια να την ενημερώσει ότι γέννησε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved