Ιδέες για το τέλειο πρώτο πάρτι

Το μωρό σας έκλεισε τον πρώτο του χρόνο και θέλετε να κάνετε το καλύτερο πάρτι γι' αυτό. Για να μην αγχωθείτε καθώς είναι πολλά που πρέπει να κάνετε σας προτείνουμε τον τρόπο να τα οργανώσετε όλα.

Ιδέες για το τέλειο πρώτο πάρτι

1. Κατ'αρχήν φροντίστε το χρόνο σας. Σχεδιάστε το πάρτι να έχει μια διάρκεια μιας ώρας με μιάμιση για να μην κουραστεί πολύ το μωρό σας. Σχεδιάστε το πάρτι ή το πρωί, ή το απόγευμα, αλλά μετά τον ύπνο του μωρού για να είναι ξεκούραστο και να το απολαύσει

2. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα σε ποιους θα καλέσετε. Να μην έχετε πολύ κόσμο και τρομάξει το μικρό σας και να μην κάνετε περιττά έξοδα.

3. Ζητήστε βοήθεια. Σκεφτείτε την πιθανότητα να προσλάβετε μια μπεϊμπισίτερ για εκείνη τη μέρα, ή ζητήστε τη βοήθεια κάποιου συγγενικού σας προσώπου για να μην περνάνε όλα από τα χέρια σας.

4. Τα μωρά λατρεύουν τα μπαλόνια. Γεμίστε το χώρο με μπαλόνια, τα οποία αν μπορείτε να έχουν διάφορα σχήματα.

5. Δημιουργείστε ένα χώρο για παιχνίδι. Πολλά από τα μωρά αυτής της ηλικίας δεν περπατούν, οπότε είναι καλό να έχετε ένα χώρο ασφαλή, κλειστό γύρω - γύρω για να μην ξεφεύγουν σε σημεία που δεν πρέπει. Μπορείτε γύρω από το σημείο να βάζετε καρέκλες για να κάθονται οι γονείς.

6. Τσεκάρετε τι θα προσφέρετε. Ρωτήστε τους καλεσμένους αν υπάρχουν αλλεργίες για να μην κάνετε λάθος.

Διαλέξτε κάποιο συγκεκριμένο θέμα για το πάρτι.

Πάρτι με θέμα αεροπλάνα, τρένα και αυτοκίνητα

Φτιάξτε από χαρτί αεροπλανάκια και κρεμάστε τα ως ντεκόρ στο δωμάτιο. Καλέστε τον κόσμο που έρχεται δίνοντας τους προσκλήσεις που μοιάζουν με εισιτήρια τρένων. Μπορείτε να τις βρείτε μέσω του διαδικτύου. Φτιάξτε λιχουδιές που μοιάζουν με cupcakes αλλά έχουν σχήματα αυτοκινήτων.

Πάρτι με θέμα τα παραμύθια

Ζωντανέψτε τους χαρακτήρες των παραμυθιών. Ζητείστε από φίλους σας να σας βοηθήσουν να διαβάσετε τους διαφορετικούς χαρακτήρες των βιβλίων. Φτιάξτε από πριν το χώρο να μοιάζει παραμυθένιος διακοσμώντας τον με τον αγαπημένο χαρακτήρα του μωρού σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε το πάρτι σαν να ήταν μασκέ, ζητώντας από τους καλεσμένους να ντυθούν ανάλογα με την ιστορία που θα πείτε. Βάλτε φράσεις από τα βιβλία στα cupcakes που φτιάχνετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved