Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού της και το όνομα που θα του δώσουν!

Αφού παραδέχτηκε η Φαίη Σκορδά ότι περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, άρχισε νέος κύκλος ερωτήσεων για το αν θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι.

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού της και το όνομα που θα του δώσουν!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, θέλοντας να λύσει αυτήν την απορία, αποκάλυψε σε συνέντευξή της το φύλο του αγέννητου μωρού της, αλλά και το όνομα που θα του δώσουν. Ο μικρός Γιαννάκης δεν θα αποκτήσει αδελφούλα, αλλά αδελφό!

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά. Δε με απασχόλησε καθόλου αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Μου αρέσουν και τα αγοράκια και τα κοριτσάκια. Το μόνο που ήθελα είναι να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά σε συνέντευξή της στην RealLife.

Όσο για το όνομα που θα έχει το δεύτερο αγοράκι της;

«Περιμένουμε τον Δημήτρη μας! Γιάννη λένε τον πεθερό μου και Δημήτρη τον μπαμπά μου...» , συμπλήρωσε η μέλλουσα μανούλα.

Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε στο αν ζηλεύει ο Γιαννάκης της τον ερχομό του μωρού.
«Κοιμόμαστε με τον Γιάννη ανάμεσά μας και προχθές του έλεγα: τώρα που θα έρθει το μωρό πρέπει να κάνουμε χώρο, πού λες να το βάλουμε για να είναι βολικά και όμορφα; Και μου λέει: στο δέντρο! Γελάσαμε πολύ, γιατί ξέρουμε ότι είναι καλόψυχο παιδί και του αρέσει να δίνει, όχι να παίρνει», δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης της, τα οποία όπως είπε δεν την ενδιαφέρουν.

«Στον Γιάννη έβαλα τα περισσότερα κιλά τους δύο τελευταίους μήνες. Θυμάμαι ότι είχα μία τεράστια κοιλιά, με δύο λεπτά ποδαράκια από κάτω. Όταν η ζυγαριά έδειξε 27 κιλά παραπάνω, απλώς σταμάτησα να ζυγίζομαι. Είναι ένα θέμα που πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved