Ο σύντροφος της μητέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου μιλάει για πρώτη φορά για τον 9 μηνών γιο τους!

Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξης Γρηγορόπουλος. Σήμερα η μητέρα του, Τζίνα Τσαλικιάν, κρατάει στην αγκαλιά της τον εννιά μηνών γιο της.

Ο σύντροφος της μητέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου μιλάει για πρώτη φορά για τον 9 μηνών γιο τους!

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο εκπρόσωπος της οικογένειας αλλά και σύντροφος της μητέρας του αδικοχαμένου Αλέξη, μιλάει για πρώτη φορά για την μεγάλη απόφαση που πήραν να φέρουν στον κόσμο ένα μωράκι.

«Δεν θα σκεφτόμουν υπό άλλες συνθήκες να γίνω πατέρας σε αυτήν την ηλικία. Ήξερα όμως ότι ένα παιδί θα έδινε χαρά στην σύντροφό μου, θα απάλυνε τον πόνο της. Όπως κι έγινε», αναφέρει χαρακτηριστικά στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People.

Θα ονομάσουν το γιο τους Αλέξη; Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και η σύντροφός του, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο να ονομαστεί έτσι, καθώς ο Αλέξης ήταν ένας, μοναδικός και αναντικατάστατος. Επίσης δεν ήθελαν λόγω ονόματος το παιδί να κουβαλάει μία ετικέτα στην υπόλοιπη ζωή του. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να βαφτίσουν το παιδί τους, Ιάκωβο, που είναι το όνομα του πατέρα της Τζίνας Τσαλικιάν.

Ο θάνατος του Αλέξη, τον στιγμάτισε για όλη του τη ζωή. «Δεν περιμέναμε σε μια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα να βγαίνει το παιδί έξω και να επιστρέφει δολοφονημένο από τα πυρά αστυνομικού. Η ζωή συνεχίζεται αλλά ο πόνος δεν περνά ποτέ. Ο Αλέξανδρος ήταν ένας και μοναδικός και η ανάμνηση του μας προκαλεί οδύνη που θα συντροφεύει ως το τέλος της ζωής μας», εξομολογήθηκε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved