Νέες αποστειρωμένες γάζες με ατμό Alfashield New Born Care από την KARABINIS MEDICAL

Για προστασία και ασφάλεια

Είτε είσαι νέα μαμά, είτε έχεις διανύσεις ξανά το συναρπαστικό «ταξίδι» της μητρότητας στο παρελθόν, γνωρίζεις καλά πως η περιποίηση του βρέφους, είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει έντονα τις πρώτες ημέρες, αφού γυρίσετε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ειδικά αν είσαι νέα μαμά, η στιγμή της επιστροφής μαζί με το μικρό σου αγγελούδι, πέρα από απέραντη χαρά, «κρύβει» και πολλές απορίες.

Μπορεί να μην υπάρχει «εγχειρίδιο μαμάς», ωστόσο, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και η προάσπιση της υγείας είναι «το Α και το Ω», ιδιαιτέρως όσον αφορά στην υγεία του μωρού σου, τους πρώτους μήνες της ζωής του. Ωστόσο, πόσο εύκολο είναι να διακρίνεις, ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για την καθημερινή φροντίδα του μωρού, από τις αναρίθμητες επιλογές που υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά;

Για να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, τα βασικά κριτήρια που χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου, είναι η ποιότητα, η ασφάλεια και η ευκολία. Και αν υπάρχει ένα προϊόν που σου είναι απαραίτητο αυτήν την περίοδο και πληροί τις προδιαγραφές για μία καθημερινή, σχολαστική περιποίηση στο μωράκι σου, αυτό είναι σίγουρα οι νέες αποστειρωμένες γάζες με ατμό για βρέφη, Alfashield New Born Care, από την KARABINIS MEDICAL! Αν αναρωτιέσαι για ποιους λόγους, παρακάτω έχω συγκεντρώσει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζεις.

Είναι δερματολογικά ελεγμένες και ασφαλείς για τα ευαίσθητα σημεία του μωρού

Η επιδερμίδα και ο αφαλός του νεογέννητου, είναι τα σημεία που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή τον πρώτο καιρό. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που ο γιατρός σου επεσήμανε να είσαι πολύ προσεκτική όταν αλλάζεις την πάνα του μωρού σου, όταν το κάνεις μπάνιο ή όταν θες να καθαρίσεις τα βλέφαρά του από τη βλέννα που συγκεντρώνουν.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επιλέξεις για τον καθαρισμό του μωρού σου τα προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την περιποίηση των νεογνών, καθώς είναι δερματολογικά ελεγμένα και έχουν εξασφαλίσει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που τα καθιστούν ασφαλή. Το ίδιο ισχύει και για τις αποστειρωμένες γάζες με ατμό για βρέφη, Alfashield New Born Care, οι οποίες είναι εξαιρετικά απαλές σαν μητρικό χάδι, ενώ διαθέτουν την κορυφαία πιστοποίηση proderm* και αποτελούν την αξιόπιστη λύση για τον τοπικό καθαρισμό των ματιών, του αφαλού, αλλά και της επιδερμίδας του μωρού σου.

Αξεπέραστη ποιότητα για την ιδανική φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας του μωρού

Όπως κάθε μανούλα, έτσι και εσύ, θέλεις να προσφέρεις μόνο το καλύτερο στο μικρό σου, από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο κόσμο. Πώς θα το καταφέρεις; Εμπλουτίζοντας τη ρουτίνα περιποίησης του μωρού σου με προϊόντα που είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά, αγνά υλικά, τα οποία ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες που απαιτεί ο καθαρισμός του μωρού σου.

Για παράδειγμα, οι αποστειρωμένες γάζες με ατμό για βρέφη είναι φτιαγμένες από 100% βαμβάκι άριστης ποιότητας, δηλαδή ιδανικές για την ευαίσθητη επιδερμίδα των νεογνών, διαθέτουν μεγάλη απορροφητικότητα, είναι υδρόφιλες και δεν αφήνουν κατάλοιπα, ενώ δεν προκαλούν ανεπιθύμητες αλλεργίες και ερεθισμούς στην ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σου. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να τις χρησιμοποιείς καθημερινά, ακόμη και στα πιο ευαίσθητα σημεία, όπως είναι ο αφαλός του μωρού, προσφέροντάς του έναν ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό καθαρισμό, χωρίς να ανησυχείς πως δεν έκανες κάτι σωστά.

Ένας εύχρηστος «σύμμαχος» που διευκολύνει την καθημερινότητα κάθε μανούλας

Φυσικά, εκτός από την ποιότητα των γαζών, εξίσου σημαντική είναι και η ευκολία χρήσης τους. Και η αλήθεια είναι πως εκτός από απαλές, άοσμες και κατάλληλες για την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών, οι αποστειρωμένες γάζες για βρέφη Alfashield New Born Care της KARABINIS MEDICAL είναι πολύ εύχρηστες, οπότε θα σου «λύσουν» τα χέρια.

Σκέψου απλώς ότι η συσκευασία του προϊόντος, η οποία περιλαμβάνει 50 τεμάχια, έχει έναν εργονομικό σχεδιασμό για εύκολο άνοιγμα και χρήση, καθώς και ατομικό φάκελο σε κάθε γάζα, για ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Με λίγα λόγια, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, ώστε να πραγματοποιείς άνετα, γρήγορα και εύκολα τον καθαρισμό του μωρού σου, ακόμη και αν δεν είσαι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με αυτήν τη διαδικασία.

Η μαγική στιγμή που περίμενες για εννέα μήνες, έφτασε, καθώς πλέον κρατάς στην αγκαλιά σου, το νέο μέλος της οικογένειας. Μέσα σε αυτό το κλίμα απόλυτης ευτυχίας, φυσικά, το στρες δεν έχει θέση. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα η KARABINIS MEDICAL, η εταιρεία που σου προσφέρει ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα, κάνοντας επέκταση και στη βρεφική αγορά, με τα νέα προϊόντα της σειράς αποστειρωμένης γάζας με ατμό New Born Care. Για εσένα που ψάχνεις, λοιπόν, έναν «σύμμαχο» να εκπληρώνει απόλυτα τις επιθυμίες που έχεις για το μικρό σου, έναν «σύμμαχο» που θα εξασφαλίζει την πιο ασφαλή φροντίδα με τα πιο αγνά υλικά, τότε ξέρεις τι χρειάζεσαι!

*Η proderm διεξάγει μελέτες για φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και καταναλωτικά αγαθά, που αφορούν στους τομείς του δέρματος, του βλεννογόνου, των μαλλιών, των ματιών και του στόματος, προσεγγίζοντας τις βασικές αρχές του GCP (Good Clinical Practice). Σκοπός των μελετών είναι να εξακριβωθούν κλινικά, τα επίπεδα ερεθισμού του δέρματος στην ανθρώπινη επιδερμίδα μετά την επανειλημμένη εφαρμογή των προϊόντων ενδιαφέροντος. Τα προϊόντα Alfashield της KARABINIS MEDICAL που ελέγχθηκαν από την proderm, κρίνονται ασφαλή και κατάλληλα για τη χρήση που προορίζονται στο δέρμα. Με την κορυφαία πιστοποίηση της proderm, τα Alfashield είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα, εξαιρετικά ασφαλή, άριστα σε καταλληλόλητα, ενώ δεν παρουσιάζουν ανεπιθύμητες ενέργειες και ερεθισμούς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved