Μωρό και μητέρα σώθηκαν...από χριστουγεννιάτικο θαύμα! Δείτε το βίντεο

Η ιστορία της Τρέισι και του Μάικ είναι η απόδειξη ότι γίνονται θαύματα. Η χαρά της γέννας της παραλίγο να εκτυλιχθεί σε τραγωδία.

Μωρό και μητέρα σώθηκαν...από χριστουγεννιάτικο θαύμα! Δείτε το βίντεο

2009. Ανήμερα Χριστουγέννων. Η 33χρονη τότε έγκυος, Τρέισι Χερμανστορφερ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείου του Κολοράντο για να φέρει στον κόσμο τον μικρό της άγγελο. Στο πλευρό της ο σύζυγός της, Μάικ ο οποίος μάλιστα δεν την άφησε ούτε λεπτό μόνη της. Μπήκε μαζί της ακόμη και στο χειρουργείο.

Μία γέννα όμως πάντα έχει και τις επιπλοκές της. Κατά τη διάρκεια της γέννας, η καρδιά της 33χρονης ξαφνικά σταμάτησε. Αμέσως οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή προκειμένου να σώσουν το μωρό.

Ο χρόνος πάγωσε και οι στιγμές ήταν δραματικές. Μητέρα και μωρό δεν κατάφεραν να επιβιώσουν. Οι γιατροί μετά από λίγο έδωσαν στον άτυχο πατέρα να κρατήσει το νεκρό κορμάκι του νεογέννητου μωρού του.

Κι όμως έγινε το θαύμα. Την ώρα που ήταν στην αγκαλιά του, το μωρό άρχισε να κουνιέται. Οι εκπλήξεις όμως διαδέχονταν η μία την άλλη, αφού ξαφνικά ακούστηκε να χτυπά στο μηχάνημα και η καρδιά της μητέρας.

Αυτό κι αν ήταν θαύμα! Μητέρα και γιος είναι πλέον καλά στην υγεία τους. Σίγουρα τα Χριστούγεννα για εκείνους είναι μία γιορτή που σημαίνει πολλά, μιας και τους χαρίστηκε η ζωή.

Δείτε το βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved