Έγκυος χτυπάει με σφυρί την κοιλιά της λίγο πριν γεννήσει (vid & pics)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με πρωταγωνίστρια μία έγκυο λίγο πριν γεννήσει να χτυπάει την κοιλιά της με ένα σφυρί. Δεν πρόκειται για σκηνή από ταινία τρόμου, αλλά για αληθινό περιστατικό.

Έγκυος χτυπάει με σφυρί την κοιλιά της λίγο πριν γεννήσει (vid & pics)

Η 24χρονη Heather Thorpe, όπως θα δείτε στο βίντεο, χτυπάει δυνατά την κοιλιά της με το σκληρό αντικείμενο, για να δείξει πόσο «σκληρό» είναι το μωράκι της, λίγο πριν γεννηθεί.

Σήμερα ο πρώην σύντροφός της, Sean Hanlon, ο οποίος τράβηξε με το κινητό του το περιστατικό αναρωτιέται για ποιο λόγο η υπόθεση αυτή μπήκε στο συρτάρι.

«Είναι τρελό. Θα έπρεπε να την κλείσουν μέσα και το μωρό θα έπρεπε να το έχουν πάρει από τότε που γεννήθηκε. Δεν είναι ασφαλές μαζί της. Δεν ξέρω γιατί η αστυνομία δεν της έκανε μήνυση αμέσως. Τους έδειξα το βίντεο στις 19 Δεκεμβρίου. Έπρεπε να το βιντεοσκοπήσω γιατί κανείς δεν θα με πίστευε ότι συνέβη. Ήμασταν μαζί ένα χρόνο περίπου, και δεν ξέρω αν το μωρό είναι δικό μου. Ήθελα να την σταματήσω να χτυπάει την κοιλιά της με το σφυρί. Ήταν εκτός ελέγχου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος πρώην σύντροφός της.

Η οικογένεια της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς του νεαρού άνδρα ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Μια έκθεση παρελήφθη τον Δεκέμβριο του 2012 σχετικά με βίντεο της εγκύου γυναίκας. Πραγματοποιήθηκε διεξοδική έρευνα αλλά δεν βρέθηκαν ποινικά αδικήματα. Το θέμα είχε παραπεμφθεί στις τοπικές υπηρεσίες για το παιδί».

Η νεαρή μητέρα πάντως πέρυσι είχε γίνει εξώφυλλο, γιατί όπως ισχυρίστηκε γέννησε ολομόναχη στο σαλόνι των γονιών της.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved