Συγκλονιστικό: Το μωρό που σώθηκε από το όνομά του!

Απίστευτο κι όμως συνέβη! Μωρό που γεννήθηκε νεκρό, βρέθηκε ζωντανό μετά από 10 ώρες στο νεκροτομείο. Η συγκλονιστική αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε στην Κολομβία πριν λίγες ημέρες,

Συγκλονιστικό: Το μωρό που σώθηκε από το όνομά του!

όταν η μητέρα του πρόωρου βρέφους που θα είχε το όνομα «Milagros», που σημαίνει θαύμα, πήγε στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Λίγες ώρες μετά οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό και το μετέφεραν στο νεκροτομείο.

Το όνομα του βρέφους όμως φαίνεται ότι ήταν προφητικό μιας και σώθηκε από θαύμα! Ο υπάλληλος του νεκροτομείου την ώρα που περίμενε τον πατέρα του παιδιού για να το παραλάβει άκουσε ξαφνικά ένα κλάμα μέσα από το κουτί που το είχαν τοποθετήσει. Σοκαρισμένοι το άνοιξαν και διαπίστωσαν ότι το μωρό ήταν ζωντανό!

Το νεογέννητο αμέσως μεταφέρθηκε σε κλινική στην Μπογκοτα και λαμβάνει θεραπεία για τους πνεύμονες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μιλώντας σε ισπανική εφημερίδα ειδικοί για το θέμα αυτό, τόνισαν ότι υπάρχουν περιπτώσεις που οι γιατροί θεωρούν ένα μωρό νεκρό λόγω των χαμηλών παλμών του.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις οι χτύποι της καρδιάς δεν είναι αισθητοί. Έτσι μπορούν να θεωρήσουν ότι το μωρό είναι νεκρό ενώ στην πραγματικότητα ζει. Όταν το τυλίξουν αμέσως στα ζεστά τότε αυτό αναζωογονείται»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved