Δίδυμα βρέθηκαν σε κάδο γεμάτο νερό αλλά δυστυχώς επέζησε μόνο το ένα!

Μπροστά σε μία σοκαριστική εικόνα βρέθηκαν προ ημερών αστυνομικοί στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής όταν σε μία περιπολία βρήκαν δίδυμα μωρά μέσα σε έναν κάδο γεμάτο με τουλάχιστον τριάντα λίτρα νερού.

Δίδυμα βρέθηκαν σε κάδο γεμάτο νερό αλλά δυστυχώς επέζησε μόνο το ένα!

Το ένα μωρό είχε πλακώσει το άλλο με το σώμα του με αποτέλεσμα εκείνο που ήταν κάτω από το νερό να βρεθεί νεκρό. Το άλλο μωράκι που είχε την δυνατότητα να αναπνέει λίγο, μεταφέρθηκε κατευθείαν σε παιδιατρική κλινική και διασωληνώθηκε και ήδη είναι πολύ καλά στην υγεία του. Μάλιστα πλέον δεν χρειάζεται καν μηχανική υποστήριξη αλλά αναπνέει μόνο του.

Το αγοράκι που επέζησε ζυγίζει 2,700 γραμμάρια και ονομάστηκε από το νοσηλευτικό προσωπικό Λάκι (Τυχερός) καθώς μέσα στην ατυχία του για τους ανθρώπους που το πέταξαν με σκοπό να πνιγεί αμέσως μετά τη γέννησή του, ήταν τυχερό, αν και το γεγονός στοίχισε τη ζωή του αδελφού του. Το μωρό θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο σε λίγες μέρες και θα βρεθεί σε Ίδρυμα μέχρι τελικά να δοθεί για υιοθεσία.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις έρευνες της αστυνομίας για τους υπεύθυνους μιας τέτοιας αποτρόπαιας πράξης, οι αρχές δεν έχουν προβεί ακόμα σε συλλήψεις, αλλά έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved