Μητέρα θήλασε λάθος μωρό!

Οι περισσότερες γυναίκες εμπιστεύονται το προσωπικό του μαιευτηρίου σε ό,τι αφορά τη φροντίδα του νεογέννητου μωρού τους.

Μητέρα θήλασε λάθος μωρό!

Μια γυναίκα όμως στην Μινεάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών πήγε να πάρει το παιδί της να το θηλάσει στο θάλαμο όπου ήταν όλα τα μωρά για να διαπιστώσει ότι οι νοσοκόμες μια ώρα πριν είχαν δώσει το μωρό της σε άλλη μητέρα να το θηλάσει.

Η Τάμμυ, όπως ονομάζεται η νεαρή μητέρα, έπαθε σοκ και δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Μετά από ώρα και αφού κατάφεραν να την ηρεμίσουν, της εξήγησαν πως είχε γίνει ένα λάθος αλλά το χειρότερο ήταν ότι μετά την ανακάλυψη του λάθους, το προσωπικό χρειάστηκε επιπλέον 20 λεπτά για να βρει πού ήταν το μωρό της.

Η Τάμμυ κατάφερε να βρεθεί και πάλι με το παιδί της αλλά το νοσοκομείο την ενημέρωσε πως μετά από τέτοιο λάθος, το μωρό έπρεπε να υποβληθεί σε διάφορα τεστ για ηπατίτιδα και HIV.
Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα διαπιστώθηκε ότι όλα ήταν μια χαρά και η Τάμμυ πήρε μια ανάσα ανακούφισης. Τότε όμως το προσωπικό της είπε πως το μωρό θα πρέπει κάθε 3 μήνες για ένα χρόνο να επαναλαμβάνει τα τεστ ώστε να είναι σίγουροι ότι το μωρό δεν θα νοσήσει από κάτι, μετά το λάθος που είχε γίνει.

Φυσικά, η αγωνία της μητέρας συνεχίζει να είναι μεγάλη καθώς δεν πίστευε ποτέ πως ένα λάθος θα μπορούσε να θέσει σε τέτοιο μεγάλο κίνδυνο τη ζωή τους υγιούς μωρού που είχε φέρει στον κόσμο. Το μαιευτήριο, μετά το λάθος του προσωπικού αρκέστηκε σε μία επιστολή προς την οικογένεια με την αναγκαία «συγγνώμη» και δεσμεύτηκε να κάνει από εδώ και στο εξής τις εξετάσεις που χρειάζονται στο μωρό, εντελώς δωρεάν. Όσο για την Τάμμυ, ελπίζει ο εφιάλτης της να τελειώσει σύντομα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved