Μωρό τριών μηνών έχασε τη ζωή του επειδή το ασθενοφόρο άργησε 26 ολόκληρα λεπτά!

Ένα μωράκι μόλις τριών μηνών, έφυγε από τη ζωή καθώς περίμενε 26 ολόκληρα λεπτά να φτάσει το ασθενοφόρο ώστε να διακομιστεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Μωρό τριών μηνών έχασε τη ζωή του επειδή το ασθενοφόρο άργησε 26 ολόκληρα λεπτά!

Ενώ ξεκίνησαν δύο ασθενοφόρα για το σπίτι όπου έγινε η κλήση, το ένα σταμάτησε για να εφοδιαστεί καύσιμα και το δεύτερο χάθηκε στον δρόμο με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η μεγάλη καθυστέρηση.

Μετά από μία σειρά καταστροφικών συμπτώσεων, τα ασθενοφόρα καθυστέρησαν πάρα πολύ να φτάσουν στον προορισμό τους και να πάρουν την μικρή Μπέλα Χέλινγκς για να την πάνε στο νοσοκομείο.

Όλα αυτά συνέβησαν στις 3 Μαρτίου σε προάστιο του Λονδίνου στη Μεγάλη Βρετανία και αυτές τις μέρες εκδικαζόταν η υπόθεση.

Στη δικαστική αίθουσα, ο ένας από τους οδηγούς ασθενοφόρου κατέθεσε πως ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στο σπίτι της οικογένειας, δεν μπορούσε να καταλάβει ποιο είχε κάνει την κλήση καθώς ο μόνος τρόπος για να το βρει, ήταν μία μπλε πόρτα.

«Υπήρχαν πολλές μπλε πόρτες σπιτιών στην περιοχή» δικαιολογήθηκε ο οδηγός. Το άλλο ασθενοφόρο γυρνούσε από άλλο περιστατικό όμως σταμάτησε να βάλει βενζίνη καθώς θα ξέμενε και έτσι έχασε τα πολύτιμα πέντε λεπτά που στοίχισαν τη ζωή του μωρού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved