3 θαυματουργοί τρόποι για να διώξετε τα «νευράκια» σας μετά τον τοκετό!

«Νευράκια, νευράκια;»! Τι έγινε ρε κορίτσια; Γιατί μετά την γέννηση του παιδιού μου έγινα υστερική; Γιατί με ενοχλούν όλα; Γιατί γίνομαι στρυφνή και «ξινή», όπως λένε όλοι; Όλα αυτά είναι απορίες νέων μαμάδων, οι οποίες ακούγονται σε όοοολη τη γειτονία με τις φωνές τους! Γιατί;

3 θαυματουργοί τρόποι για να διώξετε τα «νευράκια» σας μετά τον τοκετό!

Γιατί έρευνες έχουν αποδείξει πως οι περισσότερες νέα μανούλες αφού φέρουν το πρώτο τους μωράκι στον κόσμο εκδηλώνουν διάφορες μορφές κατάθλιψης!

Αυτό που πρόσφατα διαβάσαμε και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι ένα ποσοστό γυναικών αμέσως μετά τον τοκετό ξεκινούν την... γκρίνια! Παραμερίστε το όμως βρε κορίτσια; Μην τα βάζετε με τον σύντροφο, τη μαμά, τη πεθερά, τις φίλες ή τους γείτονες!

Διαβάστε μερικές χρήσιμες συμβουλές!

- Πριν βάλετε τις φωνές, πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και μιλήστε ήρεμα με τον άνθρωπο που σας προκάλεσε νεύρα!
- Μην απαιτείτε από τους άλλους να αλλάξουν συμπεριφορά απέναντι σας γιατί λόγω της κατάστασης σίγουρα δείχνουν κατανόηση, οπότε το λάθος το κάνετε εσείς.
- Την στιγμή που πάτε να ξεσπάσετε με οποιονδήποτε τρόπο, ανοίξτε την πόρτα και βγείτε λίγο έξω να πάρετε αέρα, περπατήστε να καθαρίσει το μυαλό σας, τρέξτε να σας φύγει η ένταση

Αν δεν υπάρχει πραγματική και σοβαρή αιτία μην χαλάτε την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργεί το μωρό σας στο σπίτι. Ασφαλώς και είμαστε άνθρωποι κι έχουμε στιγμές ξεσπάσματος, ιδίως με την καινούργια κατάσταση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όμως ενωθείτε με τον σύντροφο σας και αντιμετωπίστε μαζί την κατάσταση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved