Θεματικά πάρτι για μωρά

Οργανώστε το πάρτι του μωρού σας (ενός έως δύο ετών) με πρωτότυπες και όμορφες ιδέες που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τόσο το πιτσιρίκι σας, όσο και την παρέα του...

Θεματικά πάρτι για μωρά

• ABΓ και 123 πάρτι

Ζητήστε τη βοήθεια βρεφονηπιοκόμου για να σας ενισχύσει στο συγκεκριμένο πάρτι που θα στηρίζεται στη μάθηση. Δηλαδή αγοράστε ή χρησιμοποιήστε εκπαιδευτικά παιχνίδια που είναι ειδικά σχεδιασμένα για μικρά παιδιά μέχρι δύο ετών και δώστε τόσο στο δικό σας μωρό όσο και στα άλλα παιδάκια που είναι προσκεκλημένα να παίξουν με αυτά. Όσο για τον χώρο, φροντίστε να είναι γεμάτος χρώματα που αρέσει σε αυτές τις ηλικίες.

• Πάρτι με καφέ ή τσάι για μεγάλους

Μπορεί να μην πρόκειται και για πολύ εμπνευσμένο πάρτι, όμως μπορείτε να καλέσετε φίλους και στενούς συγγενείς για έναν απλό καφέ ή τσάι το απόγευμα και επί τη ευκαιρία να κόψετε και την τούρτα του μωρού για τα πρώτα του γενέθλια. Στα μωρά άλλωστε αρέσει πολύ να βλέπει πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους γύρω του.

• Πήγαινέ με στον ζωολογικό κήπο

Ζώα, καθαρός αέρας και τόσα πολλά για να ανακαλύψει... Γιορτάστε τα πρώτα χρόνια ζωής του μωρού σας με μία απόδραση στον ζωολογικό κήπο. Μπορείτε ή να πάτε στο ζωολογικό κήπο με λίγους φίλους ή να μετατρέψετε το σπίτι σας σε... ζωολογικό κήπο δημιουργώντας ένα σκηνικό με αρκουδάκια και διάφορα άλλα ζωάκια αλλά και με αφίσες που έχουν να κάνουν με άγρια ζώα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μάσκες με ζωάκια για να φορέσουν τα καλεσμένα παιδάκια αλλά και το δικό σας παιδί.

• Με θέμα το αγαπημένο το παραμύθι

Διακοσμήστε έναν χώρο του σπιτιού με ήρωες από το αγαπημένο παραμύθι του παιδιού σας και παραγγείλτε τούρτα με τους ίδιους ήρωες. Λατρεύει για παράδειγμα τη Χιονάτη και τους 7 νάνους; Αγοράστε πόστερ με τους χαρακτήρες αυτούς και ζητήστε να σας φτιάξουν ανάλογη τούρτα. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε σε γραφεία οργάνωσης παιδικών πάρτι και να φέρετε για έκπληξη στο μικρό σας την ίδια τη Χιονάτη, μία γυναίκα δηλαδή που θα είναι ντυμένη ανάλογα και θα παίξει με τα παιδιά.

• Πάρτι με χρώματα

Στα μωρά μέχρι δύο χρονών, αρέσουν πολύ τα έντονα χρώματα. Είναι λοιπόν ένας πολύ καλός και έξυπνος τρόπος για να κάνετε τη μέρα των γενεθλίων του ξεχωριστή. Αγοράστε πολλά μεγάλα πολύχρωμα μπαλόνια, πολύχρωμα λουλούδια και χαρτόνια με έντονα χρώματα και διακοσμήστε το σπίτι σας. Ζητήστε επίσης από τους ενήλικες καλεσμένους σας να ντυθούν με μονόχρωμα ρούχα που όμως θα είναι έντονα και παραγγείλτε τούρτα που θα μοιάζει με ουράνιο τόξο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved