Φρίκη: Νταντά δέρνει και κλωτσάει μωρό!

Το ότι συνελήφθη η συγκεκριμένη νταντά μετά απ' όλα όσα έκανε σε ένα μωρό, μάλλον δεν λέει τίποτα σε καμία μητέρα που θα δει το παρακάτω βίντεο και το λιγότερο που θα νιώσει είναι να σοκαριστεί αλλά και να θυμώσει πολύ μαζί της.

Φρίκη: Νταντά δέρνει και κλωτσάει μωρό!

Η εν λόγω νταντά λοιπόν, η οποία μάλιστα ήταν και γυναίκα της εκκλησίας, προσελήφθη από ένα ζευγάρι για να φυλάει το μόλις έντεκα μηνών αγοράκι του ενώ εκείνοι βρίσκονταν στη δουλειά και ο μεγαλύτερος γιος τους στο σχολείο.

Μία μέρα γύρισαν πίσω στο σπίτι και είδαν πως ο μικρός είχε μαυρισμένο μάτι και όταν ρώτησαν τη νταντά, εκείνη τους είπε πως είχε χτυπήσει κάπου. Υποψιασμένοι πλέον όμως οι γονείς, έβαλαν κρυφή κάμερα μέσα στο σπίτι ώστε να διαπιστώσουν αν η νταντά τους έλεγε ψέματα.

Η αλήθεια δεν άργησε να έρθει στο φως αφού από το πρώτο κιόλας βίντεο που κατέγραψε η κρυφή κάμερα, είδαν την νταντά χωρίς λόγο να χτυπάει το μωρό, να του πετάει μπάλες και διάφορα άλλα αντικείμενα με μεγάλη δύναμη, να το χτυπάει επειδή δεν καθόταν να του βάλει τις κάλτσες και άλλα τέτοια που όταν τα δείτε θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε.

Δείτε το βίντεο όπως το κατέγραψε η κρυφή κάμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved