Δασκάλα γέννησε το δεύτερο παιδάκι της μέσα σε αίθουσα του σχολείου

Η Νταιάν Κρίς Βεραμένη, ξεκίνησε κανονικά να πάει στο σχολείο όπου διδάσκει. Μετά την πρωινή συνάντηση με τους υπόλοιπους δασκάλους  η Νταιάν κατάλαβε πως τελικά δεν θα έκανε μάθημα εκείνη την ημέρα.

Δασκάλα γέννησε το δεύτερο παιδάκι της μέσα σε αίθουσα του σχολείου

Άρχισε να μην νιώθει καλά και ζήτησε να πάρει άδεια και να πάει στο σπίτι της. Οι συνάδελφοι της ανησύχησαν ότι είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αδιαθεσία.

Η δασκάλα επικοινώνησε με τον σύζυγό της να πάει να την πάρει ενώ οι συνάδελφοι της, της είπαν πως θα ήταν καλύτερα να τηλεφωνήσουν να πάει ένα ασθενοφόρο. Εκείνη δεν θέλησε και τους είπε ότι απλώς χρειάζεται να πάει στο σπίτι. Δεν περίμενε ότι θα γεννήσει καθώς όπως λέει δεν ένιωθε καν συσπάσεις.

Η γυναίκα μαζί με δύο ακόμα συναδέλφους της περίμενε υπομονετικά τον σύζυγό της. Λίγα λεπτά όμως αφότου του έστειλε μήνυμα κατάλαβε πλέον πως βρίσκεται σε διαδικασία τοκετού. Οι δασκάλες έμειναν να βοηθήσουν την Νταιάν η οποία τελικά γέννησε μέσα σε μια από τις τάξεις. Η Νταιάν λέει πως την βοήθησαν πάρα πολύ και όλα έγιναν με βάση το ένστικτό. Η μια συνάδελφος μιλούσε με τον σύζυγο της Νταιάν, η άλλη με το νοσοκομείο και η τρίτη με το ασθενοφόρο και πριν να το καταλάβουνε ο μικρός Τζόναν γεννήθηκε και ήταν ήδη στην αγκαλιά της μητέρας του.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», λέει η Νταιάν. Αργότερα έφτασαν και οι γιατροί με το ασθενοφόρο και μετέφεραν την μητέρα και το μωρό στο νοσοκομείο όπου μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις τους άφησαν να πάνε σπίτι.

Το σχολείο, προς τιμήν του μικρού Τζόναν, αποφάσισε να ονομάσει «Τζόναν» την αίθουσα στην οποία γεννήθηκε ο μικρός!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved