Έφηβη μήνυσε τους γονείς της για να μην την αναγκάσουν να κάνει έκτρωση!

Μια έφηβη από το Χιούστον μήνυσε τους γονείς της για να μην την αναγκάσουν να κάνει έκτρωση!

Έφηβη μήνυσε τους γονείς της για να μην την αναγκάσουν να κάνει έκτρωση!

Η 16χρόνη, δεν θέλησε να κάνει γνωστό το όνομα της, όμως αυτό δεν την εμπόδισε στο να μηνύσει τους γονείς της, αφού όταν έμαθαν για το παιδί που περιμένει, την έκλεισαν στο σπίτι για τιμωρία ενώ την πίεσαν να πάρει το χάπι της άμβλωσης!

Προκειμένου λοιπόν να μην το πάρει, αφού ήθελε να κρατήσει το μωράκι της, προέβη σε μηνύσεις! Ο δικηγόρος της κοπέλας μιλώντας στα Μέσα δήλωσε πως στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι παράνομο να θέλουν να την πάνε παρά τη θέλησή της να κάνει μια τέτοια πράξη.

Επίσης κατηγορεί τους γονείς της ότι της πήραν το κινητό, την σταμάτησαν από το σχολείο, την έβαλαν να δουλεύει δύο δουλειές και της πήραν πίσω και το αυτοκίνητο, μόνο και μόνο για να της κάνουν την ζωή πιο δύσκολη ώστε τελικά να κάνει έκτρωση.

Μέχρι να γίνει η δίκη, έχει βγει μια προσωρινή απόφαση η οποία έχει αποκλείσει τους γονείς από την κοπέλα. Η κοπέλα θέλει να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσει μαζί με το αγόρι της. Σε τέτοιες περιπτώσεις επεσήμανε ο δικηγόρος της 16χρόνης, η μητέρα είναι αυτή που θα αποφασίσει αν θα κάνει έκτρωση ή όχι και η έφηβη είναι ικανή στο να αποφασίσει πώς θα χειριστεί την αναπαραγωγική της υγεία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved