Πώς θα προστατεύσεις το παιδί από τις ιώσεις και τα κρυολογήματα που «κυκλοφορούν» στο σχολείο

Το μυστικό βρίσκεται στα ψαράκια-ζελεδάκια MÖLLER’S

Μαργαρίτα Νικολάου
Πώς θα προστατεύσεις το παιδί από τις ιώσεις και τα κρυολογήματα που «κυκλοφορούν» στο σχολείο
Photo: Lefteris Partsalis

Και ναι! Η επιστροφή στο σχολείο είναι γεγονός. Τα παιδιά επέστρεψαν στις τάξεις τους και στις... ιώσεις. Γι' αυτό ως γονείς θα πρέπει να φροντίσουμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Τι γίνεται όμως όταν τα παιδιά μας είναι "δύσκολα" στο φαγητό; Και όταν λέω φαγητό αναφέρομαι σε όλα τα φρούτα και τα λαχανικά. Όλες αυτές τις σούπερ τροφές που είναι γεμάτες με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Όπως γνωρίζουμε όλοι οι γονείς, τα παιδιά μας δεν κάνουν και τις καλύτερες επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό. Και εδώ ερχόμαστε πάλι εμείς. Οι γονείς. Οι απανταχού μαμάδες και οι απανταχού μπαμπάδες. Για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών μας θα πρέπει να τα ενισχύσουμε με όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε στο ντουλάπι τα θερμόμετρα και τα χαρτομάντηλα.

h-megalh-mera-mollers-(5).jpg

MÖLLER’S Ψάρακια – Ζελεδάκια / Τα λατρεύουν και τα πιο δύσκολα παιδιά

Δεν θα σας κρυφτώ. Όταν ήμουν παιδί η γιαγιά μου μου έδινε μια κουταλιά μουρουνέλαιο. Όχι και ό,τι καλύτερο αν με ρωτάτε. Η γεύση του θύμιζε ψαράκι, όμως το έπινα μιας και μου έλεγε ότι με κρατάει "γερή και δυνατή". Μεγαλώνοντας έψαχνα να βρω το ίδιο και για την κόρη μου. Γι' αυτό φαντάζεστε τη χαρά μου όταν ανακάλυψα αυτά τα ζελεδάκια.

Τα Ψαράκια Ωμέγα-3 Möller’s με ιχθυέλαιο είναι πολύ εύγευστα ζελεδάκια με φυσικά ωμέγα-3 και φυσική βιταμίνη D3, όπως και το μουρουνέλαιο Möller’s! Αποτελούν υγιεινό συμπλήρωμα διατροφής για τα παιδιά που δυσκολεύονται να πάρουν το μουρουνέλαιό τους. Ακόμα και τα πιο δύσκολα παιδιά θα λατρέψουν τα ζελεδάκια MÖLLER’S!

Η κόρη μου λατρεύει τη γεύση φράουλα. Τα δικά σας ποια γεύση προτιμούν; Φράουλα ή πορτοκάλι-λεμόνι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved