Τέσσερις σούπερ γευστικές συνταγές πρωινού για τα παιδιά σας

  • Φρούτα σαν fast food
  • Επιδόρπιο μπανάνας
  • Κέικ καρπούζι
  • Τηγανίτες ουράνιο τόξο
Τέσσερις σούπερ γευστικές συνταγές πρωινού για τα παιδιά σας
Bigstock

Η ημέρα ενός παιδιού είναι καλό να ξεκινάει με ένα σωστό πρωινό προκειμένου να του δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να αποδώσει σωστά στο σχολείο, να τρέξει και να παίξει. Το πρωινό θα του δώσει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια που χρειάζεται το παιδί μέχρι το επόμενο γεύμα. Αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά γεύματα της ημέρας, ειδικότερα στην περίοδο της ανάπτυξης του παιδιού.

ugieino proino

Photo by Hanny Naibaho on Unsplash

Συνήθως δεν φροντίζουμε να ξεκινάμε τη μέρα μας με ένα πλούσιο και σωστό πρωινό, αυτή είναι μια συνήθεια την οποία υιοθετούν και τα παιδιά μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελούμε παράδειγμα για τα παιδιά μας, οφείλουμε λοιπόν να είμαστε ένα καλό παράδειγμα.

Αυτές είναι τέσσερις φανταστικές προτάσεις για ένα σωστό πρωινό!

  • Φρούτα σαν fast food
  • Επιδόρπιο μπανάνας
  • Κέικ καρπούζι
  • Τηγανίτες ουράνιο τόξο

Αν δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε για τα παιδιά σας, εδώ είναι ένας φοβερός οδηγός για εσάς! Οι περισσότερες από αυτές τις συνταγές μαγειρεύονται εξαιρετικά εύκολα και μπορούν να τις φτιάξουν ακόμη και τα παιδιά σας.

Βάλτε μερικά μούρα και φρούτα σε μια μικρή συσκευασία γιαουρτιού, βάλτε ένα γλειφιτζούρι και παγώστε τα όλα. Αν τα παιδιά σας λατρεύουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα, αφήστε τα να μαγειρέψουν μαζί σας.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα σούπερ απλό κέικ καρπούζι και να προσθέσετε διάφορα φρούτα και μούρα, με σιρόπι από πάνω. Αφήστε τα παιδιά σας να νιώσουν ότι συμμετέχουν σε μια δημοφιλή εκπομπή μαγειρικής και βοηθήστε τα να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους και τις μαγειρικές τους δεξιότητες! Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε τηγανητά ντόνατς μήλου, γρήγορο φαγητό με φρούτα, σοκολατένιες μπάρες pop-it, κέικ ουράνιο τόξο και περισσότερες μοναδικές συνταγές για να εκπλήξετε τα παιδιά σας.

Τα περισσότερα υλικά για αυτά τα εξαιρετικά πιάτα είναι πραγματικά απλά. Για παράδειγμα, τα μόνα ασυνήθιστα συστατικά που θα χρειαστείτε για τηγανίτες ουράνιου τόξου είναι οι βαφές τροφίμων. Θα σας δείξουμε επίσης πολλές συνταγές με αυγά, τυρί, λουκάνικο και λαχανικά που είναι θρεπτικά και πεντανόστιμα ταυτόχρονα.

Δείτε τις εύκολες και νόστιμες συνταγές στο βίντεο





© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved