Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση ωδή στις μαίες

Η εταιρία Deliveroo δημιούργησε μια όμορφη διαφήμιση θέλοντας να πει «ευχαριστώ» στις ηρωίδες που εργάζονται και φροντίζουν τα μωράκια την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μαργαρίτα Νικολάου

Μπορεί να δημιουργήθηκε το 2019 όμως αυτή η διαφήμιση συνεχίζει να είναι trend στο διαδίκτυο για τον πιο όμορφο λόγο: λέει ευχαριστώ σε όλες εκείνες τις μαίες που τις γιορτινές μέρες βρίσκονται σε βάρδια και φροντίζουν τα μωράκια στους θαλάμους.

Το συγκινητικό βίντεο αρχίζει με μια 26χρονη μαία, που μιλά για τη δουλειά της και για τις θυσίες που εκείνη και οι συνάδελφοί της κάνουν για να φέρουν στον κόσμο το πιο όμορφο δώρο: ένα μωρό.

Η διαφήμιση, που έχει τον τίτλο, «Για τις μαίες» δείχνει το άγχος, της χαρά και όλα τα συναισθήματα που νιώθει μια μαία και όλα είναι κομμάτι όλων όσων συμβαίνουν σε ένα δωμάτιο τοκετού.

Η Kate ξυπνά στις 4.30 το πρωί, όταν το ξυπνητήρι της αρχίσει να κουδουνίζει. Κατευθύνεται στο νοσοκομείο όπου θα χαιρετήσει με ενθουσιασμό τους συναδέλφους της και τους αγχωμένους γονείς, χωρίς ποτέ να γνωρίζει πού θα την οδηγήσει η μέρα της.

Πατήστε play στην αρχή του άρθρου και δείτε το συγκινητικό βίντεο. Μια ωδή στις μαίες.

Διαβάστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα άρθρα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε

xristougenniatiko-afieroma-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved