Μοναδική η αντίδραση του 3χρονου κοριτσιού όταν είδε το δώρο - έκπληξη

Η μικρή ενθουσιάστηκε με το υπέροχο δώρο των γονιών της.

Για τους γονείς δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση από το να βλέπουν τα παιδιά τους ευτυχισμένα.

Και ως γνωστόν τα παιδιά μπορούν να είναι ευτυχισμένα με πολύ απλά πράγματα.

Φανταστείτε λοιπόν πώς ένιωσε το κοριτσάκι όταν οι γονείς του αποφάσισαν να του κάνουν το δώρο που ζητούσε εδώ και καιρό.

Η μικρούλα κάθεται με τον μπαμπά της και περιμένει με κλειστά μάτια το δώρο – έκπληξη. Όταν το αντικρίζει δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Είναι ένα τόσα δα γατάκι κι είναι δικό της.

Αξίζει να δείτε το βίντεο για την αντίδραση του χαριτωμένου κοριτσιού.

Τα οφέλη του να μεγαλώνει με μία γάτα το παιδί

«Η φροντίδα των ζώων δείχνει στα παιδιά τις άμεσες συνέπειες των πράξεών τους και τους επιτρέπει να συναισθανθούν πώς αισθάνονται και οι άλλοι» αναφέρει το americanhuman.org, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται με την προστασία των ζώων.

Επίσης, με το τάισμα της γάτας, το καθάρισμα των και γενικά ό,τι περιλαμβάνει η φροντίδα του κατοικίδιου, τα παιδιά μαθαίνουν να αποκτούν συνήθειες, να είναι συνεπείς και να έχουν την ευθύνη της φροντίδας κάποιου τρίτου εκτός από τον εαυτό τους. Οι γάτες συγκεκριμένα, επειδή έχουν και μία πιο σκανδαλιάρικη και άλλοτε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, εκτός των παραπάνω διδάσκουν στα παιδιά και πώς να έχουν υπομονή και επιμονή.

Επίσης, η φροντίδα της γάτας μαθαίνει στα παιδιά πώς να συμπεριφέρονται με ευγένεια και αγάπη στα ζώα και μεταξύ τους δημιουργείται ένα ισχυρό δέσιμο το οποίο τα βοηθάει να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητές τους. Τέλος, η συνύπαρξη με ένα κατοικίδιο φαίνεται να ενισχύει και την υγεία του παιδιού, καθώς έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με κατοικίδια στο σπίτι έχουν μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν αλλεργίες ή άσθμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved