Κοριτσάκι κοιμήθηκε στο χαλάκι του μπάνιου για είναι κοντά στη μαμά του

Η 3χρονη Maylee πήρε την κουβερτούλα της και πήγε στο μπάνιο που έκανε ντους η μαμά της.

Οι περισσότερες μαμάδες μικρών παιδιών εκτός από την αϋπνία , αντιμετωπίζουν ένα ακόμα «πρόβλημα»: δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μόνες τους. Είναι αυτοκόλλητες με τα παιδιά τους.

Ακόμα και στο μπάνιο, έχουν παρέα...

Γι΄αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές που περιμένουν πώς και πώς να βάλουν τα παιδιά για ύπνο ώστε να μπορέσουν να κάνουν ένα ντους με τη ησυχία τους.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και με την Savannah Sullivan. Αφού κοίμισε την 3χρονη κόρη της, Maylee, και βεβαιώθηκε ότι κοιμάται ήρεμα στο κρεβάτι της, πήγε να κάνει ένα ντους.

Μόνο που όταν βγήκε, διαπίστωσε ότι η κόρη της είχε ξυπνήσει κι αθόρυβα είχε στρώσει την κουβερτούλα της στο χαλάκι του μπάνιου όπου αποκοιμήθηκε ώστε να είναι κοντά στη μαμά της.

Από τα πιο γλυκά βίντεο που έχετε δει…

Πώς θα καταλάβω αν το παιδί μου είναι προσκολλημένο πάνω μου;

Απλά όταν δεν θέλει να ξεκολλήσει από πάνω σας! Θέλει να είναι διαρκώς δίπλα σας και ψάχνει αφορμές για να χωθεί στη ζεστή αγκαλιά σας. Αποτέλεσμα από τη μία εσείς να εκνευρίζεστε καθώς έχετε τις καθημερινές υποχρεώσεις που πρέπει να ανταποκριθείτε και από την άλλη εκείνο να γίνεται όλο και πιο εξαρτημένο από εσάς και να δυσαρεστείται όταν δεν παίρνει την σημασία και την αγκαλιά που ζητάει, εφόσον δεν έχει μάθει να μένει μόνο του ή να κάνει κάτι μακριά από το δικό σας βλέμμα.

Τι να κάνετε όταν το παιδί είναι προκολλημένο επάνω σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved