Άφησαν για λίγο μόνα τους τα παιδιά στο σπίτι και να τι συνέβη

Οι γονείς των παιδιών τα άφησαν για λίγο χωρίς επίβλεψη και ο πιτσιρικάς ξεσάλωσε.

Οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να αφήσουν τα μικρά παιδιά τους χωρίς επίβλεψη γιατί είναι απρόβλεπτα.

Άλλωστε, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός, ότι τα περισσότερα ατυχήματα των παιδιών συμβαίνουν μέσα στο σπίτι σε ανύποπτο χρόνο.

Θα υπάρξουν, ωστόσο, κάποιες στιγμές που για διάφορους λόγους, η μαμά ή ο μπαμπάς που είναι με τα παιδιά, θα χρειαστεί να μετακινηθεί από τον χώρο που είναι όλοι μαζί. Όχι για πολύ, ίσα για πάει στην τουαλέτα ή να βγάλει τα ρούχα από το πλυντήριο.

Κι όμως αυτά τα ελάχιστα λεπτά είναι αρκετά για να γίνει ένας μικρός χαμός ( στην καλύτερη περίπτωση) ή ένα ατύχημα ( στη χειρότερη).

Στην προκειμένη περίπτωση ατύχημα δεν έγινε ( αν και θα μπορούσε). Η κάμερα κατέγραψε τον πιτσιρικά να έχει σκαρφαλώσει πάνω στον πάγκο, να κρατά την πτυσσόμενη βρύση κουζίνας και να καταβρέχει δεξιά και αριστερά, δείχνοντας ενθουσιασμένος.

Ο πάγκος έχει γεμίσει νερά, το ίδιο και τα πράγματα που βρίσκονται στην κουζίνα. Η αδελφή του κάθεται στον καναπέ και τον παρακολουθεί. Κάποια στιγμή σηκώνεται όχι για να βρέξει κι αυτή αλλά για να παίξει με το σκύλο που κάνει την εμφάνισή του.

Πολλά ήταν τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου με τους περισσότερους να εστιάζουν στο πόσο εύκολο ήταν να γλιστρήσει το παιδί και να πέσει ενώ ορισμένοι επέκριναν τους γονείς λέγοντας ότι κάθε άλλο παρά αστείο είναι το βίντεο και δεν θα έπρεπε καν να το ανεβάσουν στο YouTube.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved