Αδερφές ήταν έγκυες ταυτόχρονα και δημοσίευσαν ένα βίντεο που έγινε viral

Το timelapse βίντεο δείχνει τις κοιλιές των δύο αδερφών καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Η Samantha και η Danielle είναι αδερφές και κολλητές φίλες. Είναι αχώριστες και μάλιστα το τελευταίο διάστημα μένουν στο ίδιο σπίτι μαζί με τους συντρόφους τους. Πριν από περίπου έναν χρόνο έμαθαν ότι είναι έγκυες με μόλις δύο μέρες διαφορετικά και η κοινή εγκυμοσύνη που ήταν μία έκπληξη και για τις δύο, τις έφερε ακόμα πιο κοντά.

«Μετακομίσαμε όλοι στο ίδιο σπιτί, γιατί ξέραμε ότι όταν θα κάναμε παιδιά, θα προτιμούσαμε να τα μεγαλώσουμε μαζί από ότι χωριστά. Έτσι αποφασίσαμε να ζήσουμε όλοι μαζί.» αναφέρει η Danielle σε συνέντευξή της στο Good Morning America.

Οι δύο αδερφές και πλέον, μαμάδες, αποφάσισαν να μοιραστούν το ιδιαίτερο αυτό ταξίδι της εγκυμοσύνης και της μητρότητας με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα social media τους. Στο TikTok, τα βίντεό τους έγιναν ανάρπαστα και με διαφορά το καλύτερο ήταν αυτό με τις δύο αδερφές να απαθανατίζουν τις κοιλιές τους που φούσκωναν ολοένα και περισσότερο. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι και σήμερα πάνω από 3 εκατομμύρια likes.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι όλο αυτό συνέβη» σχολιάζει η Danielle στην ανάρτησή της.

Οι δύο αδερφές δεν σχεδίασαν να μείνουν έγκυες και ανακάλυψαν την εγκυμοσύνη τους μόλις με δύο μέρες διαφορά.

«Ήταν μία υπέροχη σύμπτωση και υποθέτω και μοίρα κατά κάποιον τρόπο» αναφέρει η Samantha.

Σήμερα, και οι δύο νεαρές γυναίκες έχουν φέρει στον κόσμο τα μωρά τους και απολαμβάνουν τη νέα καθημερινότητά τους στο σπίτι όλοι μαζί. Η Danielle μάλιστα έχει δημοσιεύει και φωτογραφίες με τα δύο ξαδερφάκια.

https://www.instagram.com/p/CdgJIHZrygf
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved