Τέσσερις αχώριστες φίλες γέννησαν ταυτόχρονα για δεύτερη φορά – Το βίντεο που έγινε viral

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια likes και έχει κοινοποιηθεί δεκάδες χιλιάδες φορές από άλλα accounts στο TikTok.

Τέσσερις αχώριστες φίλες γέννησαν ταυτόχρονα για δεύτερη φορά – Το βίντεο που έγινε viral
Instagram / maddiecastellano

Η Maddie Castellano, η Randi Parks, η Britnee Kent και η Lo Beeston κολλητές φίλες εδώ και πολλά πολλά χρόνια και πλέον έχουν κάτι ακόμα να τους συνδέει. Έμειναν έγκυες και έφεραν στον κόσμο τα παιδιά τους σχεδόν ταυτόχρονα και μάλιστα… εις διπλούν!

Η Maddie είναι γνωστή μαμαδο-influencer στην Αμερική και δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα δύο της παιδιά. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 300 χιλιάδες ακολούθους, ενώ στο ΤikTok οι followers της ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Τα βίντεό της συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές και τους περασμένους μήνες, ένα από αυτά έγινε viral στο διαδίκτυο.

Το βίντεο ξεκινάει με την Maddie να αφηγείται την περίοδο της πρώτης της εγκυμοσύνης της που ταυτόχρονα με εκείνη ήταν έγκυες και οι τρεις κολλητές της:

«Κάποιοι από εσάς ίσως θυμάστε την ιστορία που εγώ και οι κολλητές μου μείναμε έγκυες την ίδια περίπου περίοδο» αναφέρει στην αρχή της αφήγησής της.

«Και τα τέσσερα μωρά μας γεννήθηκαν με διαφορά εβδομάδων και από τη γέννησή τους μέχρι και σήμερα είναι κολλητοί φίλοι» εξηγεί η Castellano. «Κάνουμε τόσα πολλά πράγματα μαζί και είναι τόσο διασκεδαστικό».

Η ιστορία όπως αναφέρουμε και παραπάνω, δε σταματάει εκεί:

«Έναν περίπου χρόνο μετά, οι τέσσερίς μας μάθαμε ότι είμαστε και πάλι έγκυες, με διαφορά μηνών. Πλέον, όλα μας τα παιδιά είναι κολλητοί φίλοι για μία ζωή» αναφέρει στο τέλος του βίντεο η Maddie.

Το βίντεο περιλαμβάνει στιγμιότυπα από τις εγκυμοσύνες των τεσσάρων φίλων και στιγμές με τα παιδιά τους και αναδημοσιεύτηκε και στον Instagram λογαριασμό της μαμάς influencer.

H Μaddie δημοσιεύει στο προφίλ της στο στιγμιότυπα με τα παιδιά και τον σύζυγό της και οι φωτογραφίες είναι πράγματι απολαυστικές. Πάρτε μία ιδέα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved