Κατερίνα Καραβάτου: Τι έκανε η κόρη της και τη συγκίνησε πολύ (pics)

Η εξομολόγηση της γνωστής παρουσιάστριας.

Κατερίνα Καραβάτου: Τι έκανε η κόρη της και τη συγκίνησε πολύ (pics)

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετά το τέλος της εκπομπής « Στη Φωλιά των Κου Κου», ξεκίνησαν διακοπές.

Μαζί με την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα θα απολαύσουν μπάνιο στη θάλασσα και πολλές πολλές βόλτες.

Αγαπημένος προορισμός του ζευγαριού τα τελευταία χρόνια, είναι τα όμορφα Κουφονήσια, όπου περνά μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.

Δεν ξέρουμε αν και φέτος οι γνωστοί γονείς θα κάνουν μια στάση στο κυκλαδίτικο νησί, πάντως στο πρόγραμμα των διακοπών τους ήταν η Άνδρος όπου η Κατερίνα Καραβάτου με τα παιδιά της επισκέφτηκαν τη νέα έκθεση που φιλοξενείται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή.

Για την Αέλια είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στο μουσείο. Έτσι, ανέλαβε να …ξεναγήσει τον μικρό της αδελφό. Για την Κατερίνα Καραβάτου ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή και την μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CCxs6JUjlw2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πέντε χρόνια πριν, η μικρή Αέλια είδε την πρώτη της έκθεση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Γουλανδρή. Ήταν του Man Ray. Πέντε χρόνια μετά, η Αέλια περίμενε πως και πως να βρεθεί και πάλι εδώ. Και να μαστε, στο ίδιο μέρος -αυτή τη φορά η έκθεση ειναι οι Αφαιρετικές Προσεγγίσεις Ελλήνων Καλλιτεχνών της Διασποράς- με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό γιατί αυτή τη φορά ξεναγεί για πρώτη φορά το μικρό της αδερφό. Και κάθε φορά θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία κι εγώ θα συγκινούμαι, προφανώς, ακόμα περισσότερο. Και κάθε φορά θα μου λέει: μαμά μην κλαις... και κάθε φορά θα της λέω: είναι από χαρά!»

Δείτε ευτυχισμένες στιγμές Αέλιας και του Αρίωνα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved