Στην μπανιέρα με την κορούλα της πασίγνωστη ηθοποιός (pics)

Η φωτογραφία της συγκέντρωσε πάνω από μισό εκατομμύριο likes.

Στην μπανιέρα με την κορούλα της πασίγνωστη ηθοποιός (pics)

Η γλυκιά ηθοποιός είναι μαμά τριών παιδιών και πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες τους στα social media. Ο μεγάλος της γιος, Ryder Russell, γεννήθηκε πριν από 15 χρόνια και εφτά χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος της, Bingham “Bing” Hawn.

Αρκετά χρόνια μετά, η είδηση ότι η διάσημη μαμά είναι και πάλι έγκυος έκανε το γύρο του διαδικτύου. Το 2018 γεννήθηκε η μικρή Rani Rose Hudson Fujikawa, καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της Danny Fujikawa.

Από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο η κορούλα της, η ηθοποιός δε σταματά να μοιράζεται μαζί μας απολαυστικές φωτογραφίες της με τη μικρή να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για την πασίγνωστη ηθοποιό Kate Husdon την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τις κωμωδίες και τις ρομαντικές κομεντί που έχει πρωταγωνιστήσει. Μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με την κόρη της είναι και αυτή που βλέπετε παρακάτω. Μαμά και κόρη μπήκαν μαζί στην μπανιέρα και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

kate hudson mpaniera kori 1

Η ηθοποιός και μαμά ανέβασε συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα πολύ ιδιαίτερο και όλο νόημα μήνυμα:

«❤ Αγάπη ❤ Κρατώ στην αγκαλιά μου τα μωρά μου χωρίς να περιμένω κάποιο αντάλλαγμα. Αγαπώ τα μωρά μου έχοντας την επίγνωση ότι είναι διαφορετικά από εμένα και στηρίζω το δικαίωμά τους στη διαφορετικότητα. Απλά τα αγαπώ άνευ όρων και περιορισμών. Λάθη θα γίνουν. Οι άνθρωποι είμαστε ελαττωματικά όντα. Θα θέλαμε τα πράγματα να είναι διαφορετικά; Τελειότητα… Τι είναι αυτό τέλοσπάντων; Όταν όμως κρατάμε ο ένας τον άλλον, όταν αγαπάμε, τότε μπορούμε και να συγχωρέσουμε. Όταν αγαπάμε αποβάλλουμε όλη την αρνητική ενέργεια. Όταν επιλέγουμε να αγαπήσουμε, επιλέγουμε μία καλή ζωή. Κι αν νομίζεις ότι η αγάπη δεν σε επέλεξε, να θυμάσαι ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω, λάθος υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ εκεί έξω που είναι έτοιμοι να δεχτούν και να σου προσφέρουν αγάπη. Το να επιλέγεις την αγάπη, σημαίνει ότι δεν είσαι ποτέ μόνος. #chooselove #JustThinkingAboutLove»

Δείτε ακόμα περισσότερες απολαυστικές φωτογραφίες της ηθοποιού με την κόρη της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved