Πιο όμορφη από ποτέ η Ελληνίδα μαμά - Στην παραλία με τα παιδιά της (pics)

Στην παραλία για παιχνίδια και βουτιές με τη μαμά!

Πιο όμορφη από ποτέ η Ελληνίδα μαμά - Στην παραλία με τα παιδιά της (pics)

Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες βουτιές και οι πρώτες εξορμήσεις στη θάλασσα για την όμορφη Ελληνίδα μαμά και τα δύο παιδιά της.

Η μικρή Κατερίνα και ο αδερφός της Αντώνης, απόλαυσαν τα παιχνίδια στην άμμο, φορώντας τα μαγιό τους και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της μαμάς που τους πρόσεχε καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τους.

Όπως μπορείτε να δείτε η μαμά είναι κορμάρα... πώς να μην είναι άλλωστε αφού ζυγίζει μόνο 45 κιλά. Ναι, ναι, 45 κιλά! Δεν το λέμε εμείς, η ίδια το είχε πει πριν από λίγο καιρό σε μια θαυμάστριά της όταν τη ρώτησε πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

vardis skafida kalokairi 9

Συνήθως η Νατάσα Σκαφίδα και ο Γιάννης Βαρδής, επισκέπτονταν το αγαπημένο τους νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τη Λήμνο, όμως ακόμη δεν ξέρουμε αν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους. Μπορεί πολλοί να είναι οι διάσημοι που έφυγαν ήδη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, πολλοί όμως είναι και εκείνοι που επέλεξαν να μείνουν στην Αθήνα εξαιτίας του κορονοϊού.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε αν το ζευγάρι ανήκει στην πρώτη ή τη δεύτερη κατηγορία διάσημων.

Όπως και να έχει φροντίζουν να κάνουν τις βουτιές τους και να παίζουν στην παραλία όταν βρίσκουν χρόνο ή να δροσίσουν τα παιδιά τους στη φουσκωτή πισίνα του σπιτιού τους.

Δείτε όλες τις καλοκαιρινές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η μαμά Νατάσα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved