Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έφτιαξε το φαγητό που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά

Η μαμά και δημοσιογράφος μας δείχνει πώς να φτιάξουμε πιτσομακάρονα, ένα φαγητό που τα παιδιά δε θα μπορούν να του αντισταθούν.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έφτιαξε το φαγητό που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μπορεί να είναι μία δραστήρια δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ταυτόχρονα όμως είναι και μία τρυφερή μαμά που λατρεύει να περνάει χρόνο με τις κόρες της.

Οι μικρές Ισαβέλλα και Βικτώρια είναι πλέον τεσσάρων και τριών ετών αντίστοιχα και συχνά πρωταγωνιστούν στις αναρτήσεις της μαμάς τους. Την Ελιάνα Χρυσικοπούλου χαρακτηρίζει ο αυθορμητισμός και το χιούμορ της και οι αναρτήσεις της έχουν πραγματικά ενδιαφέρον. Μέσω αυτών μοιράζεται σκέψεις, εμπειρίες και δεν παραλείπει να δώσει και συμβουλές και tips στις άλλες μαμάδες.

Μία ξεχωριστή κατηγορία στο Instagram της είναι ο περίφημος Τεμπελεντές. Σε ένα Instagram Highlight η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανεβάζει αρκετά από τα φαγητά και τα σνακ που μαγειρεύει η ίδια για τα παιδιά της. Συνταγές εύκολες, γρήγορες για τις οποίες μας δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία που ακολούθησε και τα υλικά που χρησιμοποίησε.

Εμείς σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας τη συνταγή για ένα πιάτο που σίγουρα θα γίνει ανάρπαστο. Το όνομα αυτού είναι... πιτσομακάρονα καθώς συνδυάζει δύο αγαπημένα φαγητά των παιδιών -την πίτσα και τα μακαρόνια- σε ένα!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα υλικά που θα χρειαστείτε και τις αναλυτικές οδηγίες για να το φτιάξετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved