Γιώργος Λιάγκας: Η υπέροχη φωτογραφία με τους γιους του στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με τους γιους του και ανέβασε μία πραγματικά φανταστική φωτογραφία τους.

Γιώργος Λιάγκας: Η υπέροχη φωτογραφία με τους γιους του στην Τήνο

Την περασμένη εβδομάδα, Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και πλέον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ξέγνοιαστος, μακριά από την πρωτεύουσα και από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Μαζί του, η καλύτερη παρέα, τα δύο του παιδιά, Γιάννης και Δημήτρης, με τους οποίους βρέθηκε στην Τήνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει αδυναμία στους δύο γιους του και αρκετά συχνά μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί.

Τις μέρες αυτές, οι μικροί Γιάννης και Δημήτρης, αποχωρίστηκαν για λίγο τη μαμά τους, Φαίη Σκορδά, και βρέθηκαν με τον μπαμπά τους στην Τήνο. Πριν από λίγο, ο διάσημος μπαμπάς ανέβασε μία πραγματικά υπέροχη φωτογραφία με τα δύο του παιδιά που ατενίζουν αγκαλιά το απέραντο γαλάζιο. Όσο για το σχόλιό του, αυτό ήταν «Ευτυχία» και αποδεικνύει την αδυναμία που έχει ο παρουσιαστής στα αγόρια του.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Instagram του, μαζί με άλλες φωτογραφίες με τους γιους του που έχει ανεβάσει στο παρελθόν, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved