Naya Rivera: Η τελευταία ανάρτηση με τον γιο της πριν την εξαφάνισή της (pics)

Αγνοείται η ηθοποιός!

Naya Rivera: Η τελευταία ανάρτηση με τον γιο της πριν την εξαφάνισή της (pics)

Η ηθοποιός Naya Rivera, που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Glee ως Santana Lopez, έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2015.

Έκτοτε η ζωή της είχε αλλάξει ριζικά. Ο γιος της, της άλλαξε τη ζωή και η καθημερινότητά της περιστρεφόταν γύρω από εκείνον.

Στο προφίλ της αναρτούσε αρκετά συχνά φωτογραφίες του μικρού, δείχνοντάς μας πόσο αξιολάτρευτος είναι και πόσο ευτυχισμένη δείχνει που τον έχει στη ζωή της.

Εδώ και μερικές ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η ηθοποιός αγνοείται και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει πνιγεί, στη λίμνη όπου πήγε βαρκάδα με τον γιο της.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Όπως αναφέρει το CBS, η Naya Rivera είχε νοικιάσει βάρκα στην λίμνη Piru στην Καλιφόρνια. Μαζί της ήταν και ο τετράχρονος γιος της Josey, που βρέθηκε ασυνόδευτος μέσα στην βάρκα, με την ίδια την 33χρονη να είναι άφαντη!

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για την τύχη της Rivera με το παιδί να λέει στις Αρχές πως η μητέρα του έπεσε στη λίμνη για να κολυμπήσει.

Το αυτοκίνητο της Rivera βρέθηκε στη θέση του με τον σερίφη της πόλης να δηλώνει σε συνέντευξη Τύπου πως η ηθοποιός θεωρείται νεκρή και οι έρευνες για την εύρεση της σωρού της, συνεχίζονται.

Όλα δείχνουν πως η Rivera πνίγηκε με τις ελπίδες να είναι λιγοστές για την εύρεσή της.

Η τελευταία ανάρτηση με τον γιο της

Η Naya πριν μερικές ώρες έκανε την τελευταία της ανάρτηση και όπως φαίνεται μαμά και γιος βρίσκονται μαζί, πιθανότατα επάνω στη βάρκα που φέρεται να βρέθηκε μόνος ο μικρός Josey.

«Απλά οι δυο μας!», σχολίασε η σταρ με τους θαυμαστές της στην αρχή να κάνουν θετικά σχόλια και αμέσως μετά να προσεύχονται να βρεθεί ώστε να επιστρέψει στην αγκαλιά του γιου της.


https://www.instagram.com/p/CCW3bLhAUCt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε φωτογραφίες της Naya Rivera μαζί με τον μικρό Josey

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved