Τα μάθατε τα νέα; Δωρεάν πάρκινγκ στο The Mall Athens

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Μαργαρίτα Νικολάου
Τα μάθατε τα νέα; Δωρεάν πάρκινγκ στο The Mall Athens

Η Νικόλ -ως συνήθως-ήθελε να κάνει τα ψώνια της στο The Mall Athens. Λίγο... ότι μένω δίπλα, λίγο η μαλαγανιά της, λίγο οι καλοί βαθμοί στα αγγλικά της, με έκαναν να πάρω το αυτοκίνητο και να πεταχτώ μέχρι εκεί για να της πάρω αυτό που ήθελε.

the mall free parking 2

Ως συνήθως, έβαλα στο υπόγειο πάρκινγκ το αυτοκίνητο (δεν μπορώ να κάνω κύκλους τριγύρω για να παρκάρω), έβαλα την κάρτα στάθμευσης στο πρώτο τσεπάκι της τσάντας μου (για να το βρω εύκολα χωρίς να την κάνω άνω-κάτω αργότερα) και άρχισα να κατευθύνομαι στο αγαπημένο της κατάστημα. Αγόρασα αυτό που ήθελα και έπειτα πήγα στον επάνω όροφο, ξέρετε εκεί που βρίσκονται τα εστιατόρια και οι καφετέριες, για να απολαύσω ένα καφεδάκι.

the mall free parking 11
the mall free parking 4

Αφού πλήρωσα, έκατσα σε ένα τραπεζάκι μέσα στη δροσιά του εμπορικού (ιδανικός προορισμός, ειδικά τις μέρες που οι θερμοκρασίες σκαρφαλώνουν στα ύψη) και εκεί, κάπου μεταξύ δροσιάς και πρώτης γουλιάς καφέ, συνειδητοποίησα ότι πίσω μου υπήρχε μια γιγαντοοθόνη που έδειχνε ότι από Δευτέρα έως Παρασκευή με αγορές προϊόντων άνω των 5 ευρώ οποιουδήποτε σνακ ή ροφήματος έχεις ΔΩΡΕΑΝ πάρκινγκ.

the mall free parking 9

Πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Διάβασα και ξαναδιάβασα αυτό που αναγραφόταν στην οθόνη και ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπό μου. Ήδη και χωρίς να το καταλάβω, τόσο με την αγορά του καφέ μου, όσο και με την αγορά των δώρων που ήθελε η Νικόλ, είχα «σβήσει» το κόστος του πάρκινγκ. Απίστευτο έτσι;

the mall free parking 10

«Μα πώς στο καλό δεν το πήρα χαμπάρι νωρίτερα; Εμένα δεν μου ξεφεύγει τίποτε!», σκέφτηκα και κάπως έτσι αποφάσισα να περάσω περισσότερο χρόνο στο The Mall Athens, ρίχνοντας μια ματιά τόσο για να πάρω κάτι για εμένα, όσο και για τον άνδρα μου.

the mall free parking 5
the mall free parking 12

Αφού τελείωσα με τις αγορές μου, έμενε μόνο να επιβεβαιώσω αυτό που είχα διαβάσει πριν. Κατευθύνθηκα στο γραφείο πληροφοριών στο Επίπεδο 2 (υπάρχουν επίσης ακόμη δύο σημεία: το γραφείο στάθμευσης στο Επίπεδο 0 και το ειδικά διαμορφωμένο Stage στο επίπεδο 0 από τις 17:00 έως τις 22:00), και με την υπόδειξη των αποδείξεων μου, η υπάλληλος μου ΑΚΥΡΩΣΕ την κάρτα στάθμευσης.

the mall free parking 14
the mall free parking 1

«Τι; Αυτό ήταν;», αναρωτήθηκα και κατέβηκα στο parking. Κι όμως, αυτό ήταν! Όταν έφτασα στην μπάρα εξόδου, τοποθέτησα το εισιτήριο στην ειδική σχισμή και η μπάρα άνοιξε ως δια μαγείας και χωρίς να χρειαστεί να ανοίξω το πορτοφόλι μου.

the mall free parking 6

Τώρα μπορώ να απολαμβάνω τις αγορές μου ό,τι ώρα θέλω από Δευτέρα έως Παρασκευή και όποτε θέλω, χωρίς να πληρώσω ευρώ για την στάθμευση του αυτοκινήτου μου. Μια αγορά από οποιοδήποτε κατάστημα εστίασης άνω των 5 ευρώ ή μια οποιοδήποτε αγορά σε ένα από τα καταστήματα ενδυμάτων, παιχνιδιών κ.λ.π άνω των 20 ευρώ, σας χαρίζει μια δωρεάν θέση στο πάρκινγκ.

Απίστευτο έτσι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved