Βασιλικά πορτραίτα από τον πρίγκιπα Κάρολο έως τον νεότερο Τζορτζ Αλεξάντερ Λούι! (εικόνες)

Με αφορμή τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του πριγκιπικού μωρού, που έδωσαν στην δημοσιότητα η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, σας παρουσιάζουμε τα βασιλικά πορτραίτα της οικογένειας!

Βασιλικά πορτραίτα από τον πρίγκιπα Κάρολο έως τον νεότερο Τζορτζ Αλεξάντερ Λούι! (εικόνες)

Το 1948 απαθανατίστηκε για πρώτη φορά ο πρίγκιπας Κάρολος με την μητέρα του πάνω από την κούνια! Την φωτογραφία τράβηξε ο θρυλικός Άγγλος φωτογράφος, Sir Cecil Beaton!

Τριάντα χρόνια μετά, μέσα σε ένα στούντιο απαθανατίζεται για πρώτη φορά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αγκαλιά με την Νταιάνα και τον Κάρολο! Περήφανοι για τον πρώτο γιο απαθανατίζονται σε πιο χαλαρές στιγμές προσπαθώντας να «ξεφύγουν» λίγο από τα τυποποιημένα βασιλικά πορτραίτα.

Και φτάνουμε στον Τζορτζ Αλεξάντερ Λούι! Τα σημερινά βρετανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φωτογραφίες ερασιτεχνικής λήψης, οι οποίες δεν είχαν καμία σχέση με τις φωτογραφίες που προαναφέραμε.

Και η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι αποφάσισε, να μην απαθανατίσει το μωρό σε κάποιο στούντιο από επαγγελματία φωτογράφο αλλά να γίνει λίγο πιο «ανεπίσημα», γεγονός που απογοήτευσε πολλούς Δείτε τα όλα τα βασιλικά πορτραίτα της οικογένειας, από τον πρίγκιπα Κάρολο έως τον νεότερο Τζορτζ Αλεξάντερ Λούι!
Πηγή φωτογραφιών: dailymail

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved