O πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλάει για τις αϋπνίες και τις αλλαγές πάνας στον γιο του!

Πώς είναι να είσαι πρίγκιπας και να αλλάζεις πάνες μέσα στη νύχτα στο νεογέννητο μωρό σου; Αυτό αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε, σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου του πρίγκιπα Τζορτζ.

O πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλάει για τις αϋπνίες και τις αλλαγές πάνας στον γιο του!

Όταν ρωτήθηκε τι θέλει να κληροδοτήσει στον γιο του, ο κατά τα άλλα ευτυχής μπαμπάς είπε με χιούμορ: «Αυτή τη στιγμή, το μόνο που θέλω να κληροδοτήσω στον γιο μου είναι να τον μάθω ότι πρέπει να κοιμάται περισσότερο και ίσως ότι δεν χρειάζεται να τον αλλάζω τόσες πολλές φορές πάνα την ημέρα».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον χαρακτήρα του μικρού για τον οποίο σχολίασε μεταξύ άλλων: «Είναι ένας μικρός κατεργάρης σαν τον αδελφό μου».

Και όπως όλοι οι νέοι μπαμπάδες, θέλησε να μοιραστεί μέσα από τη συνέντευξή του όλα τα δυνατά συναισθήματα που αισθάνθηκε όταν γεννήθηκε ο μικρός: «Νομίζω ότι οι τελευταίες εβδομάδες για μένα ήταν μία ολοκαίνουργια δυνατή συναισθηματική εμπειρία» είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και συνέχισε: «Κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα νιώσω. Και διαπίστωσα, πως αν και είναι μικρό το χρονικό διάστημα από τότε που γεννήθηκε ο μικρός, έχω επηρεαστεί πολύ από τα γεγονότα και βλέπω πλέον διαφορετικά τα πράγματα».

Εννοείται πως δεν παρέλειψε να... παινευτεί για τον γιο του, εμμέσως, πλην σαφώς: «Όπως όλοι οι νέοι γονείς γνωρίζουν, είναι τόσο ευτυχισμένοι όταν αποκτούν παιδί που όχι μόνο το επιδεικνύουν παντού αλλά νομίζουν και πως είναι το πιο όμορφο και καλύτερο σε όλα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved