Τι να κάνεις το απόγευμα με τα παιδιά; Πήγαινε στο Taste Garden του Golden Hall

Αφού η μικρή βρισκόταν στη σχολή χορού για το τελευταίο φετινό μάθημα μπαλέτου, αποφάσισα να κάνω μια γρήγορη βόλτα στο Golden Hall μόνη μου ώστε να απολαύσω λίγο χρόνο, να αγοράσω ό,τι θέλω αλλά και για να δω από κοντά το Taste Garden που έχει ετοιμάσει για όλους εμάς το αγαπημένο μας εμπορικό κατάστημα.

Μαργαρίτα Νικολάου
Τι να κάνεις το απόγευμα με τα παιδιά; Πήγαινε στο Taste Garden του Golden Hall

Αγορές για εσάς και τα παιδιά σας

Αφού έφτασα κατά τις 3 το απόγευμα και πάρκαρα το αυτοκίνητό μου στο υπόγειο γκαράζ, ανέβηκα στο ισόγειο και άρχισα να ψάχνω για τα αγαπημένα μου καταστήματα.

Αν δεν κάνω λάθος σας έχω μιλήσει και στο παρελθόν για τα υπέροχα πράγματα που βρίσκω και αγοράζω εκεί.

Πρώτη μου στάση το κατάστημα GAP

Υπέροχα μαγιό, καλοκαιρινά μπλουζάκια, σορτσάκια, σαγιονάρες, καπέλα... Πραγματικά τα χρώματα και τα σχέδια μου πήραν το μυαλό. Ευτυχώς που δεν είχα μαζί μου τη Νικόλ, γιατί σίγουρα θα ήθελε να τα πάρει όλα!

golden clothes mothersblog 1
golden clothes mothersblog 2

Σειρά είχε το κατάστημα LAPIN! Εκεί και αν ξεμυαλίστηκα! Οι αποκλειστικές παιδικές συλλογές & οι προσφορές που υπήρχαν από τα κορυφαία Brands, με έκαναν να σκεφτώ ακόμη και το ενδεχόμενο να της αγοράσω τις υπέροχες καλοκαιρινές παντόφλες DKNY ή το DKNY σετ με αθλητικό ύφος, κολάν και μπουστάκι. Μεταξύ άλλων είδα υπέροχα Gucci φορέματα αλλά και αξεσουάρ όπως belt bags ή mini bags που θα μπορούσα να κρατήσω ακόμη και εγώ σαν μαμά.

mothers golden 8
mothers golden 4

Η βόλτα μου προβλεπόταν μεγάλη και κάπως έτσι βρέθηκα στο κατάστημα FRATTINA. Ένα κατάστημα που ξέρω και εμπιστεύομαι από τότε που η Νικόλ ήταν ακόμη στην κοιλιά μου. Θυμάμαι τα υπέροχα βρεφικά φορμάκια που της είχα αγοράσει από εκεί για τις πρώτες μέρες στο σπίτι. Τώρα πια όμως δεν κοιτάζω φορμάκια. Τα σορτσάκια, τα μπλουζάκια και τα αέρινα φορέματα έχουν πάρει τη θέση τους.

golden clothes mothersblog 3
golden clothes mothersblog 4

Και κάπου εκεί που κοιτούσα τις βιτρίνες των αγαπημένων μου καταστημάτων, θυμήθηκα ότι έπρεπε να αγοράσω τα δώρα για τα γενέθλια των φίλων της κόρης μου. Βλέπετε το καλοκαίρι μπορεί να έχει μπει, μπορεί να κρατούμε τις αποστάσεις μας και να τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας, όμως τα πάρτι με 2-3 παιδάκια σε ανοιχτό χώρο και με ατομικά φαγητά για να περάσουν και αυτά ωραία γίνονται, βάζοντας τα παιδιά μας λίγο στο πρόγραμμα προ πανδημίας

mothers golden 7

.

Κάπως έτσι σκέφτηκα να πάρω δώρο για την Ελπίδα από το κατάστημα DPAM. Θυμήθηκα που η μαμά της ήθελε να της αγοράσει καλοκαιρινά παντοφλάκια και δεν έχασα ευκαιρία. Αφού ήξερα το αγαπημένο της χρώμα και το νούμερο που φοράει, δεν δυσκολεύτηκα να διαλέξω. Η ποικιλία ήταν μεγάλη και κάλυπτε όλα όσα ήθελα. Άνετα, υπέροχο χρώμα και στην τιμή που ήθελα. Είπαμε... budget είναι αυτό. Δεν πρέπει να ξεφύγουμε.

mothers golden 6

Μετά, για τον Αποστόλη που είχε τη γιορτή του, κατευθύνθηκα στo κατάστημα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ. Και εκεί δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να κάνω την επιλογή μου. Τα υπέροχα NERF νεροπίστολα ήταν σε τέτοια θέση που με έκαναν να τα προσέξω, να παίξω και τελικά να διαλέξω ένα. Είμαι σίγουρη ότι εκείνος θα ενθουσιαστεί... για τη μαμά του δεν ξέρω που θα γεμίσει τον τόπο με νερά!

emporiko mothers golden taste of garden 3
emporiko mothers golden taste of garden 2

Συνεχίζοντας τη βόλτα μου και ενώ ήδη έχει περάσει περίπου μιάμιση ωρίτσα, βλέποντας τις βιτρίνες, το μάτι μου έπεσε πάνω στο κατάστημα Milkshakes & Dreams. Η υπέροχη γοργονοούρα που είχε στην είσοδο του καταστήματος, τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον μου και μπήκα μέσα. Ε! Αν έχετε κορίτσια και δη κορίτσια που λατρεύουν τις γοργόνες και τις γοργονοούρές, πρέπει να επισκεφθείτε αυτό το κατάστημα. Φέτος το καλοκαίρι βλέπω πολλές μικρές γοργονίτσες να φορούν τις ουρές τους και να κολυμπάνε στο νερό.

mothers golden 3
mothers golden 5

Λίγο πιο δίπλα είδα ακόμη ένα αγαπημένο μου κατάστημα. Το Γαϊτανάκι! Από εκεί, όταν η Νικόλ ήταν μεταξύ 2-8 ετών αγόραζα στολές, στέμματα, κολιέ, βραχιόλια και στέκες για να κάνει τη νεράιδα, την πριγκίπισσα και ό,τι άλλο ήθελε με τις φίλες της. Τα παιχνίδια ρόλου της άρεσαν πολύ και οι στολές είχαν την δική τους θέση στην ντουλάπα της δίπλα από τα φουστάνια και τα μπουφάν.

mothers golden 2
mothers golden 1

Η καλή μου φίλη είδε το story που ανέβασα στο Instagram και αφού ανακάλυψε ότι βρίσκομαι στο Golden Hall, έσπευσε να μου παραγγείλει ένα μαγιό για την κόρη της από το κατάστημα PETIT BATEAU. Μου έστειλε στο messenger φωτογραφία αυτό που ήθελε και κάπως έτσι γλίτωσε την έξοδο από το σπίτι.

golden clothes mothersblog 5
golden clothes mothersblog 6

Για το τέλος άφησα το sugar n’ spice. Η κουνιάδα μου γίνεται νονά και μου ζήτησε -μιας και θα έβγαινα στα μαγαζιά- να ρίξω μια ματιά για βαφτιστικά. Και την έριξα την ματιά μου σε αυτό το εκπληκτικό κατάστημα που είχε ονειρικά και παραμυθένια χειροποίητα και μοναδικά βαφτιστικά για αγόρια και κορίτσια. Αν γίνεστε νονά και θέλετε να εντυπωσιάσετε δεν έχετε παρά να έρθετε εδώ, στο Golden Hall. Θα εκπλαγείτε από τα σχέδια και τα υφάσματα των ρούχων.

emporiko mothers golden taste of garden 4
emporiko mothers golden taste of garden 5

Μια στάση στα Dancing Scissors επιβάλεται ακόμη και αν δεν θες να κουρέψεις το παιδί σου

Κάπου εδώ πρέπει να σας μιλήσω για το κομμωτήριο Dancing Scissors. Είναι ένας εκπληκτικά υπέροχος χώρος έτοιμος να υποδεχτεί ακόμη και το πιο δύσκολο παιδάκι. Ξέρετε εκείνο το παιδάκι που γκρινιάζει και δεν θέλει να το κουρέψουν και να του πειράξουν τα μαλλιά.

emporiko mothers golden taste of garden 6
emporiko mothers golden taste of garden 7

Εκεί βρήκα την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Πόπη. Τη ρώτησα αν υπάρχουν στα προϊόντα τους σαμπουάν και καλλυντικά που μπορούν να αντιμετωπίσουν την έντονη ξηροδερμία της κεφαλής. Η κόρη μου τους τελευταίους μήνες έχει έντονη πιτυρίδα, έχω δοκιμάσει τα πάντα και δυστυχώς το κεφαλάκι της μοιάζει χιονισμένο τοπίο. Δίχως να χάσει καιρό μου πρότεινε ένα από τα καλύτερα προϊόντα που έχει.

emporiko mothers golden taste of garden 1

Το πήρα και ήδη από τα πρώτα λουσίματα έχω δει διαφορά. Πόπη, αν διαβάζεις θα σου στείλω σε λίγες μέρες το πριν και το μετά. Μακάρι να με είχε βγάλει νωρίτερα ο δρόμος μου σε εσάς.

Taste of Garden o πιο καλοκαιρινός προορισμός της Αθήνας.

golden hall taste of garden mothersblog 11

Αφού τελείωσα τα ψώνια μου, σειρά είχε το Taste Garden. H ώρα είχε πάει ήδη 17.30 και αφού βεβαιώθηκα ότι ο άνδρας μου έχει πάρει τη μικρή από το μπαλέτο, τηλεφώνησα στη φίλη μου να έρθει να με βρει εκεί, για να φάμε και για να πιούμε ένα δροσιστικό κοκτέιλ, μακριά από την μαμαδίστικη καθημερινότητα.

golden hall taste of garden mothersblog 2

Μέχρι να έρθει έκανα μια μικρή βόλτα στον προαύλιο χώρο και πέρασα από όλες τις καντίνες που έχουν στηθεί εκεί για όλους εμάς, ώστε να παραγγείλω όλα όσα θα τρώγαμε με την Αλεξία, έτσι ώστε να μην χάσουμε καθόλου χρόνο όταν θα έρθει.

golden hall taste of garden mothersblog 7
golden hall taste of garden mothersblog 4

Εκεί κανείς μπορεί να βρει από υπέροχα signature πιάτα, «πειραγμένες» street συνταγές, αυθεντικές ασιατικές γεύσεις, απίθανες μακαρονάδες και ζουμερά burgers μέχρι και παγωτό σε απίστευτα προσιτές τιμές, στον πιο καλοκαιρινό προορισμό της Αθήνας.

golden hall taste of garden mothersblog 10
golden hall taste of garden mothersblog 9

Οι καντίνες που υπάρχουν είναι από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια του Golden Hall (Wagamama, Πρυτανείον Gold, Pastis Brasserie, TGI FRIDAYS, La Pasteria, Danesi Coffee House, Il Barretto, Τυροκομείο Κωσταρέλου και Hans & Gretel).

golden hall taste of garden mothersblog 6
golden hall taste of garden mothersblog 3

Αφού περίμενα την Αλεξία, απολάμβανα το κοκτέιλ μου και τσιμπούσα μερικές λαχταριστές πατάτες. Μεταξύ απόλαυσης και χαλάρωσης χτύπησε το κινητό μου. Ήταν η κόρη μου που ήθελε κατά την επιστροφή μου να της πάω παγωτό από τα Hans & Gretel και κρέμα σοκολάτα από το τυροκομείο Κωσταρέλου.

golden hall taste of garden mothersblog 12
golden hall taste of garden mothersblog 8

Λίγο πριν φύγω, πέρασα ακόμη μια φορά από τις πιο funky καντίνες της Αθήνας, πήρα ό,τι χρειαζόμουν και έφυγα για το σπίτι.

Με την Αλεξία ανανεώσαμε το ραντεβού μας γι' αυτό το Σάββατο. Μόνο που αυτή τη φορά θα πάρουμε και τα παιδιά μας για να παίξουν στην όμορφη πράσινη αυλή που έχει φτιάξει το Golden Hall για όλους εμάς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved