Πώς είναι σήμερα τα παιδιά που έγιναν διάσημα ως μοντέλα (vid)

Ξεχώρισαν με την ομορφιά τους και έκαναν καριέρα στο μόντελινγκ και όχι μόνο.

Πώς είναι σήμερα τα παιδιά που έγιναν διάσημα ως μοντέλα (vid)

Παιδιά πανέμορφα με εκφραστικά μάτια και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνώρισαν τη δημοσιότητα από πολύ μικρή ηλικία ως μοντέλα.

Πολλά από αυτά ακολούθησαν το δρόμο του μόντελινγκ και στην ενήλικη ζωή τους, άλλα ασχολήθηκαν με την υποκριτική και ορισμένα μεγαλώνοντας εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο.

Η Kaia Gerber, κόρη του supermodel Cindy Crawford και του επιχειρηματία Rande Gerber, έκανε την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο όταν ήταν μόλις 10 ετών.

Για ένα διάστημα απείχε αλλά μόνο προσωρινά καθώς επέστρεψε δριμύτερη στις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις για μεγάλα ονόματα της μόδας. Η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και όπως παραδέχτηκε το νεαρό κορίτσι μιλώντας στη Vogue « μοιάζουμε σχεδόν στα πάντα, από τον τρόπο που μιλάμε μέχρι το ηχόχρωμα της φωνής μας».


https://www.instagram.com/p/B4YgMYDl2-n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κοριτσάκι που σίγουρα θα θυμάστε ως το πιο εντυπωσιακό παιδί μοντέλο είναι η Thylane Blondeau. Τα καστανόξανθα μαλλιά της, τα μπλε μάτια της και τα υπέροχα χείλη την έκαναν διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα είναι 19 ετών , συνεχίζει την καριέρα ως μοντέλο ενώ έκανε ένα πέρασμα και από τον κινηματογράφο συμμετέχοντας στην ταινία «Μπελ και Σεμπαφτιάν 2: Η περιπέτεια συνεχίζεται».


https://www.instagram.com/p/CBTWr2YgdHx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς είναι σήμερα τα παιδιά που έγιναν γνωστά μέσα το μόντελινγκ.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved