Λιώσαμε με τη φώτο! Η Ηλέκτρα ταΐζει τη μαμά Πέγκυ Ζήνα στο στόμα

Στο Κυπαρίσσι βρέθηκε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Πέγκυ Ζήνα.

Λιώσαμε με τη φώτο! Η Ηλέκτρα ταΐζει τη μαμά Πέγκυ Ζήνα στο στόμα

Εκεί πέρασε μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης παρέα με την οικογένειά της και μερικούς φίλους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Από τις φωτογραφίες και μόνο, που δημοσίευσε η ίδια και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας είδαμε ότι πέρασαν υπέροχα, ότι διασκέδασαν και πως η Ηλέκτρα ψήλωσε και μεγάλωσε πολύ.

Χθες (8/06), η Πέγκυ Ζήνα είχε την ονομαστική της εορτή. Καλλιόπη βλέπετε. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε φαίνεται να απολαμβάνει μια τούρτα που της έκαναν δώρο με αφορμή τη γιορτή της.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας εύχομαι κι εγώ στον καθένα ξεχωριστά τα καλύτερα με όλη μου την αγαπη❤️❤️❤️❤️(το δωρο γλυκο δεν ειναι τουρτα γενεθλιων αυτα τα εχω Μαρτιο ως ψαρακι...σημερα γιορταζω σαν Καλλιοπακι..?)», σχολίασε δείχνοντάς μας μερικά από τα στιγμιότυπα.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες θα δείτε και την κόρη της Ηλέκτρα, να την ταΐζει στο στόμα και η μαμά Πέγκυ «λιώνει» από ευτυχία.

Αυτή όμως, δεν ήταν η μόνη φωτογραφία από την εξόρμησή τους στο Κυπαρίσσι. Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα στο Instagram και θα ανακαλύψετε πόσο μεγάλωσε η Ηλέκτρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved