Viral βίντεο: Γιατρός αγκαλιάζει τις κόρες της μετά από δύο μήνες (vid)

Μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Viral βίντεο: Γιατρός αγκαλιάζει τις κόρες της μετά από δύο μήνες (vid)

Μετά από δύο μήνες που χρειάστηκε να μείνει μακριά από τα παιδιά της, η Suzie Vaughan κατάφερε τελικά να τα πάρει στην αγκαλιά της.

Η 43χρονη μητέρα, εργάζεται ως γιατρός σε νοσοκομείο στην Αγγλία και λόγω κορονοϊού έπρεπε να παραμείνει μακριά από τις δύο κόρες της για να είναι ασφαλείς.

Η 7χρονη Hettie και η 9χρονη Bella όλο αυτό το διάστημα έμεναν με την αδελφή της μητέρας τους, Charlotte, η οποία φρόντιζε τις ανιψιές της.

Οι δύο αδελφές δεν γνώριζαν πότε θα επέστρεψε η μητέρα τους. Γι' αυτό και πραγματικά έμειναν άφωνες όταν την είδαν να στέκεται πίσω τους και να περιμένει να τις αγκαλιάσει.

Την μοναδική αυτή στιγμή κατέγραψε η αδελφή της σε βίντεο το οποίο δημοσίευσε στο twitter όπου και σάρωσε από views ενώ στη συνέχεια ανέβηκε και στο You Tube.



« Ήταν απίστευτο όταν είδα ξανά τις κόρες μου. Μου είχαν λείψει τόσο πολύ. Έπρεπε όμως να μείνω μακριά τους για να τις προστατέψω», ανέφερε η 43 χρονη γιατρός.

Όπως ανέφερε, οι κόρες της δεν την αφήνουν από τα μάτια τους και όταν τις βάζει στο κρεβάτι αναρωτιούνται αν ονειρεύονται.

Η κ. Vaughan ελπίζει πώς θα ξεπεράσουν εύκολα την απουσία της τώρα που επέστρεψε, αφού τις έχει εξηγήσει το λόγο που συνέβη αυτό.«Έπρεπε να παραμείνουν ασφαλείς και εγώ να βοηθήσω τον κόσμο που πραγματικά είχε ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved